pendik escort bayan
ak

Türkiye Sandık Başında

24.06.2018 - 12:53, Güncelleme: 24.06.2018 - 12:53
 

Türkiye Sandık Başında

KONYA (AA) – Konya’nın Seydişehir ilçesinde oy verme işlemi sabahın erken saatinde başladı. Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri için...

KONYA (AA) – Konya’nın Seydişehir ilçesinde oy verme işlemi sabahın erken saatinde başladı. Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri için sandık başına giden vatandaşlar oylarını kullanıyor. Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci eşiyle birlikte Seydişehir Yeni Cami Mahallesi'ndeki Cumhuriyet İlkokulu'nda, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve eşiyle birlikte Mahmut Esat Ortaokulu'nda oylarını kullandı. Seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Tüfekci, ’’Demokrasilerde söz milletindir. Bugün inşallah herkes huzur içinde iradesini ortaya koyar." dedi.
KONYA (AA) – Konya’nın Seydişehir ilçesinde oy verme işlemi sabahın erken saatinde başladı. Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri için...

KONYA (AA) – Konya’nın Seydişehir ilçesinde oy verme işlemi sabahın erken saatinde başladı.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri için sandık başına giden vatandaşlar oylarını kullanıyor.

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci eşiyle birlikte Seydişehir Yeni Cami Mahallesi'ndeki Cumhuriyet İlkokulu'nda, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve eşiyle birlikte Mahmut Esat Ortaokulu'nda oylarını kullandı.

Seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Tüfekci, ’’Demokrasilerde söz milletindir. Bugün inşallah herkes huzur içinde iradesini ortaya koyar." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.