pendik escort bayan
ak

Türkiye Sandık Başında

24.06.2018 - 12:53, Güncelleme: 24.06.2018 - 12:53
 

Türkiye Sandık Başında

FETÖ'nün hain darbe girişiminde Akıncı Hava Üssünde yaralanan gazi 72 yaşındaki Mustafa Zorova, oyunu Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki evine getirilen seyyar sandıkta kullandı

ANKARA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişiminde Akıncı'daki 4. Ana Jet Üs Komutanlığı önünde ayağından yaralanan ve 35 ameliyat geçiren gazi Mustafa Zorova (72) oyunu evine getirilen seyyar sandıkta verdi. Zorova'nın Satıkadın Mahallesi'ndeki evine gelen Kahramankazan Seçim Kurulu seyyar sandık görevlileri, gazinin oyunu kullanmasını sağladı. Bu yıl ilk kez hayata geçirilen seyyar sandık uygulamasından çok memnun olduğunu belirten Zorova, oyunu kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirdiğini kaydetti. Zorova, "Seçimlerin vatanımız milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Allah'tan dileğim ülkem ve kendim için sağlık sıhhat ve afiyet vermesidir." dedi. Zorova, yaralandığı günden bu yana 35 ameliyat geçirdiğini ve tedavisinin halen devam ettiğini ifade ederek, "Tedavimin sona erip ayağa kalkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Eğer ömrüm vefa etmezse de ne yapayım Türkiye Cumhuriyeti sağ olsun." diye konuştu. Kahramankazan'da başvuruları değerlendirilen 16 engelli ve yatalak hasta için "seyyar sandık" hizmeti sunuluyor.
FETÖ'nün hain darbe girişiminde Akıncı Hava Üssünde yaralanan gazi 72 yaşındaki Mustafa Zorova, oyunu Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki evine getirilen seyyar sandıkta kullandı

ANKARA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişiminde Akıncı'daki 4. Ana Jet Üs Komutanlığı önünde ayağından yaralanan ve 35 ameliyat geçiren gazi Mustafa Zorova (72) oyunu evine getirilen seyyar sandıkta verdi.

Zorova'nın Satıkadın Mahallesi'ndeki evine gelen Kahramankazan Seçim Kurulu seyyar sandık görevlileri, gazinin oyunu kullanmasını sağladı.

Bu yıl ilk kez hayata geçirilen seyyar sandık uygulamasından çok memnun olduğunu belirten Zorova, oyunu kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirdiğini kaydetti.

Zorova, "Seçimlerin vatanımız milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Allah'tan dileğim ülkem ve kendim için sağlık sıhhat ve afiyet vermesidir." dedi.

Zorova, yaralandığı günden bu yana 35 ameliyat geçirdiğini ve tedavisinin halen devam ettiğini ifade ederek, "Tedavimin sona erip ayağa kalkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Eğer ömrüm vefa etmezse de ne yapayım Türkiye Cumhuriyeti sağ olsun." diye konuştu.

Kahramankazan'da başvuruları değerlendirilen 16 engelli ve yatalak hasta için "seyyar sandık" hizmeti sunuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.