pendik escort bayan
ak

"Türkiye Kupası'nı Kayseri'ye Getirmek İstiyoruz"

03.03.2017 - 15:58, Güncelleme: 03.03.2017 - 15:58
 

"Türkiye Kupası'nı Kayseri'ye Getirmek İstiyoruz"

- Bellona AGÜ Sportif Direktörü Bozbey:- "Türkiye Kupası'nı Kayseri'ye getirmek istiyoruz. Kayseri taraftarı 7 senedir seyirci rekoru kırarak çoktan hak etmişti. Kupayı onlara armağan edeceğiz"

KAYSERİ (AA) - Bellona AGÜ Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, PTT Kadınlar Türkiye Kupası'nda finale yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Türkiye Kupası'nı Kayseri'ye getirmek istiyoruz. Kayseri taraftarı 7 senedir seyirci rekoru kırarak çoktan hak etmişti. Kupayı onlara armağan edeceğiz." dedi.Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupanın yarı finalinde Fenerbahçe'yi yenerek adlarını finale yazdırma başarısı gösterdiklerini anımsattı. Kırmızı-beyazlı takımın ligde ve Avrupa'da bu zamana kadar hep zirveyi zorladığını ve birçok kez de final oynamasına rağmen kupa kazanma başarısı gösteremediğini dile getiren Bozbey, şunları kaydetti:"Ligde 10 senedir mücadele ediyoruz. Ligi hep zirvelere yakın bitiriyorduk ama hiç kupa getiremedik. İki kere Avrupa kupalarında finalde kaybettik. Bu da tarihimizdeki ilk Türkiye Kupası finali oldu. Artık hak ettiğimizi düşünüyoruz çünkü 10 senenin bir emeği var. Her takım kolay kolay final oynayamıyor. Takım olarak kötü oynasak da kazanmayı öğrendik. Özellikle Fenerbahçe maçının ikinci yarısında kötü oynadık ama sonuçta kazanan biz olduk. Bundan dolayı sevinçliyiz."Finalde Yakın Doğu Üniversitesi gibi güçlü bir takımla karşılaşacaklarını belirten Bozbey, şu ifadeleri kullandı:"Rakibimiz bütçe olarak da bizden çok güçlü. Sezon başında çok iyi bir takım kurdu ama sahaya 5 oyuncu çıkacak. Bizim de yıldız oyuncularımız var. Umarım kazanan taraf biz oluruz. Türkiye kupasını Kayseri'ye getirmek istiyoruz. Kayseri taraftarı 7 senedir seyirci rekoru kırarak çoktan hak etmişti. Kupayı onlara armağan edeceğiz."
- Bellona AGÜ Sportif Direktörü Bozbey:- "Türkiye Kupası'nı Kayseri'ye getirmek istiyoruz. Kayseri taraftarı 7 senedir seyirci rekoru kırarak çoktan hak etmişti. Kupayı onlara armağan edeceğiz"


KAYSERİ (AA) - Bellona AGÜ Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, PTT Kadınlar Türkiye Kupası'nda finale yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Türkiye Kupası'nı Kayseri'ye getirmek istiyoruz. Kayseri taraftarı 7 senedir seyirci rekoru kırarak çoktan hak etmişti. Kupayı onlara armağan edeceğiz." dedi.

Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupanın yarı finalinde Fenerbahçe'yi yenerek adlarını finale yazdırma başarısı gösterdiklerini anımsattı.

Kırmızı-beyazlı takımın ligde ve Avrupa'da bu zamana kadar hep zirveyi zorladığını ve birçok kez de final oynamasına rağmen kupa kazanma başarısı gösteremediğini dile getiren Bozbey, şunları kaydetti:

"Ligde 10 senedir mücadele ediyoruz. Ligi hep zirvelere yakın bitiriyorduk ama hiç kupa getiremedik. İki kere Avrupa kupalarında finalde kaybettik. Bu da tarihimizdeki ilk Türkiye Kupası finali oldu. Artık hak ettiğimizi düşünüyoruz çünkü 10 senenin bir emeği var. Her takım kolay kolay final oynayamıyor. Takım olarak kötü oynasak da kazanmayı öğrendik. Özellikle Fenerbahçe maçının ikinci yarısında kötü oynadık ama sonuçta kazanan biz olduk. Bundan dolayı sevinçliyiz."

Finalde Yakın Doğu Üniversitesi gibi güçlü bir takımla karşılaşacaklarını belirten Bozbey, şu ifadeleri kullandı:

"Rakibimiz bütçe olarak da bizden çok güçlü. Sezon başında çok iyi bir takım kurdu ama sahaya 5 oyuncu çıkacak. Bizim de yıldız oyuncularımız var. Umarım kazanan taraf biz oluruz. Türkiye kupasını Kayseri'ye getirmek istiyoruz. Kayseri taraftarı 7 senedir seyirci rekoru kırarak çoktan hak etmişti. Kupayı onlara armağan edeceğiz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.