pendik escort bayan
ak

Türkiye Kadınlar Boks Şampiyonası

27.01.2018 - 14:53, Güncelleme: 27.01.2018 - 14:53
 

Türkiye Kadınlar Boks Şampiyonası

- Nevşehir'de, yıldız, genç ve büyükler kategorilerinde düzenlenen şampiyona, final maçlarıyla sona erdi

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Kadınlar Ferdi Boks Şampiyonası, Nevşehir'de final müsabakalarıyla tamamlandı. Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'ndaki müsabakalarda, 54 ilden yıldız, genç ve büyükler kategorisinde 597 boksör, 11 sıklette mücadele etti.Organizasyonun son gününde gerçekleştirilen final müsabakalarında dereceye giren sporculara ödülleri, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Acıgöl Kaymakamı Ömer Kundakçı, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüler, Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Durali Akpınar ve Remzi Yılmaz ile diğer yetkililer tarafından verildi. Kategorilerinde dereceye giren sporcular, bu yıl farklı tarihlerde yapılacak Dünya ve Avrupa Şampiyonlarında Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı.
- Nevşehir'de, yıldız, genç ve büyükler kategorilerinde düzenlenen şampiyona, final maçlarıyla sona erdi


NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Kadınlar Ferdi Boks Şampiyonası, Nevşehir'de final müsabakalarıyla tamamlandı.

Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'ndaki müsabakalarda, 54 ilden yıldız, genç ve büyükler kategorisinde 597 boksör, 11 sıklette mücadele etti.

Organizasyonun son gününde gerçekleştirilen final müsabakalarında dereceye giren sporculara ödülleri, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Acıgöl Kaymakamı Ömer Kundakçı, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüler, Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Durali Akpınar ve Remzi Yılmaz ile diğer yetkililer tarafından verildi.

Kategorilerinde dereceye giren sporcular, bu yıl farklı tarihlerde yapılacak Dünya ve Avrupa Şampiyonlarında Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.