pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

22.10.2016 - 18:23, Güncelleme: 22.10.2016 - 18:23
 

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Anadolu Üniversitesi: 42 - Mersin Büyükşehir Belediyesi Gelişim: 57

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde Mersin Büyükşehir Belediyesi Gelişim, deplasmanda Anadolu Üniversitesi'ni 57-42 mağlup etti.Anadolu Üniversitesi Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ilk periyodunu 12-8 önde geçen konuk ekip, devreyi 27-11 önde tamamladı. Üçüncü çeyrekte de üstünlüğünü koruyan Mersin temsilcisi, son periyoda 42-23 önde girdi. Anadolu Üniversitesi karşısında son çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi Gelişim, karşılaşmayı 57-42 önde bitirdi.Mersin Büyükşehir Belediyesi Gelişim kulübünde 23 sayı kaydeden Nadia Parker, Anadolu Üniversitesi'nde de 19 sayı atan Tuğba Gönen takımlarının en skorer isimleri oldu.
Anadolu Üniversitesi: 42 - Mersin Büyükşehir Belediyesi Gelişim: 57

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde Mersin Büyükşehir Belediyesi Gelişim, deplasmanda Anadolu Üniversitesi'ni 57-42 mağlup etti.

Anadolu Üniversitesi Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ilk periyodunu 12-8 önde geçen konuk ekip, devreyi 27-11 önde tamamladı. Üçüncü çeyrekte de üstünlüğünü koruyan Mersin temsilcisi, son periyoda 42-23 önde girdi.

Anadolu Üniversitesi karşısında son çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi Gelişim, karşılaşmayı 57-42 önde bitirdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gelişim kulübünde 23 sayı kaydeden Nadia Parker, Anadolu Üniversitesi'nde de 19 sayı atan Tuğba Gönen takımlarının en skorer isimleri oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.