pendik escort bayan
ak

"Türkiye Huzur" Uygulaması

29.01.2017 - 08:28, Güncelleme: 29.01.2017 - 08:28
 

"Türkiye Huzur" Uygulaması

Uygulama kapsamında Kırşehir'de 5 bölgede 210 polisin katılımıyla denetim yapıldı

KIRŞEHİR (AA) - "Türkiye Huzur" uygulaması kapsamında Kırşehir'de 5 bölgede 210 polisin katılımıyla denetim yapıldı.İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş, trafik, çocuk, güvenlik, terörle mücadele ile kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubelerinden 210 polisin katılımıyla yapılan uygulamada, şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri gerçekleştirildi. Kentin giriş, çıkış ve kavşak noktalarında yapılan trafik uygulamalarında da 243 aracın plaka sorgulamaları ve evrak kontrolleri yapıldı. Umuma açık 38 iş yerinde yapılan kontrollerde ise mevzuat hükümlerine aykırı hareket eden ve kapalı mekanda sigara içilmesine izin veren 2 iş yeri ile alkollü olan tüfek, bıçak ve kuru sıkı tabanca bulunduran 5 kişi hakkında yasal işlem yapıldı. Uygulamada il emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri bizzat uygulama noktalarını denetleyerek aksaklıklara müdahale etti.
Uygulama kapsamında Kırşehir'de 5 bölgede 210 polisin katılımıyla denetim yapıldı

KIRŞEHİR (AA) - "Türkiye Huzur" uygulaması kapsamında Kırşehir'de 5 bölgede 210 polisin katılımıyla denetim yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş, trafik, çocuk, güvenlik, terörle mücadele ile kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubelerinden 210 polisin katılımıyla yapılan uygulamada, şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri gerçekleştirildi.

Kentin giriş, çıkış ve kavşak noktalarında yapılan trafik uygulamalarında da 243 aracın plaka sorgulamaları ve evrak kontrolleri yapıldı.

Umuma açık 38 iş yerinde yapılan kontrollerde ise mevzuat hükümlerine aykırı hareket eden ve kapalı mekanda sigara içilmesine izin veren 2 iş yeri ile alkollü olan tüfek, bıçak ve kuru sıkı tabanca bulunduran 5 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Uygulamada il emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri bizzat uygulama noktalarını denetleyerek aksaklıklara müdahale etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.