pendik escort bayan
ak

Türkiye Finans'tan "Esnafa Süper Finansman"

15.03.2017 - 10:13, Güncelleme: 15.03.2017 - 10:13
 

Türkiye Finans'tan "Esnafa Süper Finansman"

Kampanya kapsamında 3 ay taksit öteleme imkanının yanı sıra uygun kar oranı ve komisyon tutarı avantajları sunuluyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye Finans, esnafa yönelik finansman kampanyasıyla 3 ay taksit öteleme imkanının yanı sıra kar oranı ve komisyon tutarı avantajları sunuyor.Bankadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Finans, esnafa yönelik tüm hizmetlerini bir arada topladığı "Esnaffinans" çatısı altında "Esnafa Süper Finansman" sloganıyla yeni bir kampanyaya başlattı. Banka, bu kapsamda esnafa ürün, hizmet ve gayrimenkul alımları için ihtiyaç duyduğu desteği 3 aya varan ödemesiz dönem seçeneği ve uygun koşullarla sağlayabilecek.Mart sonuna kadar sürecek kampanyada finansman başvurusunda bulunanlar, ödeme planlarını kendileri belirliyor. 3 ay taksit öteleme avantajı olan kampanya kapsamında 3 ayda bir ve esnek taksitli ödeme imkanı da bulunuyor.Uygun kar oranı ve komisyon tutarının yanı sıra yüksek tutarlı finansman desteği ve uzun vade avantajı sunan kampanyadan 2 milyon liraya kadar net satışı olan işletmeler yararlanabiliyor. Ürün ve hizmet alımları için 250 bin liraya kadar ve 24 aya varan vade imkanı sunan kampanyada, yine 250 bin liraya kadar taşıt finansmanı için 48 aya kadar vade, 500 bin liraya kadar gayrimenkul finansman desteği için de 60 aya varan vade seçeneği sunuluyor.Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Finans Katılım Bankası Bireysel Bankacılık ve Dağıtım Ağı İş Ailesi Vekil Genel Müdür Yardımcısı İsmail Vural, banka olarak çok önemsedikleri esnafa verilen finansman desteğinin gelecek dönemde de süreceğini bildirdi."Esnaffinans" çatısı altında esnafa farklı ödeme seçenekleri sunduklarını belirten Vural, "Çeşitlendirdiğimiz finansman ürünleriyle ticarette büyümek isteyen esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Amacımız, müşterilerimizin memnuniyetini en üst düzeyde tutarak finansal konularda onların her zaman yanında olduğumuzu gösterebilmek." ifadelerini kullandı.
Kampanya kapsamında 3 ay taksit öteleme imkanının yanı sıra uygun kar oranı ve komisyon tutarı avantajları sunuluyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye Finans, esnafa yönelik finansman kampanyasıyla 3 ay taksit öteleme imkanının yanı sıra kar oranı ve komisyon tutarı avantajları sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Finans, esnafa yönelik tüm hizmetlerini bir arada topladığı "Esnaffinans" çatısı altında "Esnafa Süper Finansman" sloganıyla yeni bir kampanyaya başlattı. Banka, bu kapsamda esnafa ürün, hizmet ve gayrimenkul alımları için ihtiyaç duyduğu desteği 3 aya varan ödemesiz dönem seçeneği ve uygun koşullarla sağlayabilecek.

Mart sonuna kadar sürecek kampanyada finansman başvurusunda bulunanlar, ödeme planlarını kendileri belirliyor. 3 ay taksit öteleme avantajı olan kampanya kapsamında 3 ayda bir ve esnek taksitli ödeme imkanı da bulunuyor.

Uygun kar oranı ve komisyon tutarının yanı sıra yüksek tutarlı finansman desteği ve uzun vade avantajı sunan kampanyadan 2 milyon liraya kadar net satışı olan işletmeler yararlanabiliyor. Ürün ve hizmet alımları için 250 bin liraya kadar ve 24 aya varan vade imkanı sunan kampanyada, yine 250 bin liraya kadar taşıt finansmanı için 48 aya kadar vade, 500 bin liraya kadar gayrimenkul finansman desteği için de 60 aya varan vade seçeneği sunuluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Finans Katılım Bankası Bireysel Bankacılık ve Dağıtım Ağı İş Ailesi Vekil Genel Müdür Yardımcısı İsmail Vural, banka olarak çok önemsedikleri esnafa verilen finansman desteğinin gelecek dönemde de süreceğini bildirdi.

"Esnaffinans" çatısı altında esnafa farklı ödeme seçenekleri sunduklarını belirten Vural, "Çeşitlendirdiğimiz finansman ürünleriyle ticarette büyümek isteyen esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Amacımız, müşterilerimizin memnuniyetini en üst düzeyde tutarak finansal konularda onların her zaman yanında olduğumuzu gösterebilmek." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.