pendik escort bayan
ak

Türkiye Finans’tan Bireysel İhtiyaç Finansmanı

03.05.2019 - 11:03, Güncelleme: 03.05.2019 - 11:03
 

Türkiye Finans’tan Bireysel İhtiyaç Finansmanı

31 Mayıs’a kadar devam edecek kampanya kapsamında; Türkiye Finans müşterilerine 1,68’den başlayan kar oranlarıyla 60 aya varan vade imkanı sunuyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye Finans, sunduğu bireysel ihtiyaç finansmanıyla müşterilerine yüzde 1,68’den başlayan avantajlı kar oranlarıyla 60 aya varan vade olanağı sağlıyor.Türkiye Finans açıklamasına göre, Türkiye Finans, katılım bankacılığı prensiplerinden ödün vermeden müşterilerinin ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla yeni bir "Bireysel İhtiyaç Finansmanı" kampanyası başlattı. 31 Mayıs’a kadar devam edecek kampanya kapsamında; Türkiye Finans müşterilerine 1,68’den başlayan kar oranlarıyla 60 aya varan vade imkanı sunuyor. Müşteriler bu finansman ile eğitimden sağlık harcamalarına, tadilat giderlerinden evlilik masraflarına kadar katılım bankacılığı prensipleri doğrultusunda tüm ihtiyaçları için finansman desteğine banka şubelerinin yanı sıra mobil-internet şube, Türkiye Finans’ın kurumsal web sitesi ve çağrı merkezlerinden de başvuru yapabilecek.Türkiye Finans, “Hayata Katılım Bankası” felsefesinden yola çıkarak Türkiye genelindeki 308 şubesi ile müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap vermeye ve onların hayatlarını kolaylaştıran yenilikçi ürünler sunmaya devam edecek.
31 Mayıs’a kadar devam edecek kampanya kapsamında; Türkiye Finans müşterilerine 1,68’den başlayan kar oranlarıyla 60 aya varan vade imkanı sunuyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye Finans, sunduğu bireysel ihtiyaç finansmanıyla müşterilerine yüzde 1,68’den başlayan avantajlı kar oranlarıyla 60 aya varan vade olanağı sağlıyor.

Türkiye Finans açıklamasına göre, Türkiye Finans, katılım bankacılığı prensiplerinden ödün vermeden müşterilerinin ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla yeni bir "Bireysel İhtiyaç Finansmanı" kampanyası başlattı.

31 Mayıs’a kadar devam edecek kampanya kapsamında; Türkiye Finans müşterilerine 1,68’den başlayan kar oranlarıyla 60 aya varan vade imkanı sunuyor. Müşteriler bu finansman ile eğitimden sağlık harcamalarına, tadilat giderlerinden evlilik masraflarına kadar katılım bankacılığı prensipleri doğrultusunda tüm ihtiyaçları için finansman desteğine banka şubelerinin yanı sıra mobil-internet şube, Türkiye Finans’ın kurumsal web sitesi ve çağrı merkezlerinden de başvuru yapabilecek.

Türkiye Finans, “Hayata Katılım Bankası” felsefesinden yola çıkarak Türkiye genelindeki 308 şubesi ile müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap vermeye ve onların hayatlarını kolaylaştıran yenilikçi ürünler sunmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.