pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türkiye Finans 350 Milyon Liralık Kira Sertifikası İhraç Etti

Spor 01.03.2019 - 12:03, Güncelleme: 01.03.2019 - 12:03
 

Türkiye Finans 350 Milyon Liralık Kira Sertifikası İhraç Etti

Türkiye Finans 350 milyon lira değerinde kira sertifikası halka arzını başarıyla tamamladı- Türkiye Finans Hazine Genel Müdür Yardımcısı Hakan Uzun:- "Tüm kira sertifikası ihraçları neticesinde, 2 ayda toplamda 1 milyar 500 milyon liranın üzerinde bir hac

İSTANBUL (AA) - Türkiye Finans Katılım Bankası, 25-26 Şubat'ta talep toplaması yapılan 350 milyon lira değerindeki, 83 gün vadeli kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi.Türkiye Finans'tan yapılan açıklamaya göre Türkiye Finans'ın fon kullanıcısı olarak yer aldığı, 350 milyon TL nominal değerdeki, 83 gün vadeli kira sertifikasına ilişkin satış işlemleri tamamlandı ve müşteri hesaplarına virmanlar gerçekleşti.Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Finans Hazine Genel Müdür Yardımcısı Hakan Uzun, şubat ayında nitelikli yatırımcılar için gerçekleştirdikleri 300 milyon TL tutarlı kira sertifikasından sonra, 350 milyon liralık bu halka arz işlemini de başarıyla tamamladıklarını belirtti.Ocak ayında da 800 milyon lira ile Türkiye'nin halka arz yöntemiyle yapılan en büyük kira sertifikası ihracını gerçekleştirdiklerini hatırlatan Uzun, "Tüm bu kira sertifikası ihraçları neticesinde, 2 ayda toplamda 1 milyar 500 milyon liranın üzerinde bir hacim yakaladık. Türkiye Finans olarak önümüzdeki dönemde yüksek ihraç değerlerine yenilerini eklemeye, ülke ekonomisine ve reel sektöre katma değer sağlamaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Türkiye Finans 350 milyon lira değerinde kira sertifikası halka arzını başarıyla tamamladı- Türkiye Finans Hazine Genel Müdür Yardımcısı Hakan Uzun:- "Tüm kira sertifikası ihraçları neticesinde, 2 ayda toplamda 1 milyar 500 milyon liranın üzerinde bir hac

İSTANBUL (AA) - Türkiye Finans Katılım Bankası, 25-26 Şubat'ta talep toplaması yapılan 350 milyon lira değerindeki, 83 gün vadeli kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi.

Türkiye Finans'tan yapılan açıklamaya göre Türkiye Finans'ın fon kullanıcısı olarak yer aldığı, 350 milyon TL nominal değerdeki, 83 gün vadeli kira sertifikasına ilişkin satış işlemleri tamamlandı ve müşteri hesaplarına virmanlar gerçekleşti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Finans Hazine Genel Müdür Yardımcısı Hakan Uzun, şubat ayında nitelikli yatırımcılar için gerçekleştirdikleri 300 milyon TL tutarlı kira sertifikasından sonra, 350 milyon liralık bu halka arz işlemini de başarıyla tamamladıklarını belirtti.

Ocak ayında da 800 milyon lira ile Türkiye'nin halka arz yöntemiyle yapılan en büyük kira sertifikası ihracını gerçekleştirdiklerini hatırlatan Uzun, "Tüm bu kira sertifikası ihraçları neticesinde, 2 ayda toplamda 1 milyar 500 milyon liranın üzerinde bir hacim yakaladık. Türkiye Finans olarak önümüzdeki dönemde yüksek ihraç değerlerine yenilerini eklemeye, ülke ekonomisine ve reel sektöre katma değer sağlamaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.