pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türkiye Durgunsu Kano Şampiyonası, Eskişehir'de Başladı

26.08.2016 - 17:13, Güncelleme: 26.08.2016 - 17:13
 

Türkiye Durgunsu Kano Şampiyonası, Eskişehir'de Başladı

- Sarısungur Göleti'ndeki organizasyona 18 takım katıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Durgunsu Kano Şampiyonası, Eskişehir'de başladı.Türkiye Kano Federasyonu tarafından Sarısungur Göleti'nde düzenlenen organizasyona 18 takım katıldı. İlk gün yarışlarında sporcular, bin metre parkurunda mücadele etti.Federasyonun teknik koordinatörü Fatih Sani, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Eskişehir'deki parkurun şampiyona için önemli olduğunu belirterek, söz konusu gölette 2007 yılında da Balkan Şampiyonası'nın düzenlendiğini anımsattı.Şampiyonanın bin metre yarışıyla başladığını anlatan Sani, "Yarın 500 metre ve daha sonraki gün de 200 metre yarışlarını yapacağız. Organizasyonda her yaş grubundan yarışmacı var. Türkiye Şampiyonası olduğu için kulüplerin sıralamaları da belirlenecek." diye konuştu.Türkiye Durgunsu Kano Şampiyonası, 28 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek final müsabakalarıyla sona erecek.
- Sarısungur Göleti'ndeki organizasyona 18 takım katıldı


ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Durgunsu Kano Şampiyonası, Eskişehir'de başladı.

Türkiye Kano Federasyonu tarafından Sarısungur Göleti'nde düzenlenen organizasyona 18 takım katıldı. İlk gün yarışlarında sporcular, bin metre parkurunda mücadele etti.

Federasyonun teknik koordinatörü Fatih Sani, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Eskişehir'deki parkurun şampiyona için önemli olduğunu belirterek, söz konusu gölette 2007 yılında da Balkan Şampiyonası'nın düzenlendiğini anımsattı.

Şampiyonanın bin metre yarışıyla başladığını anlatan Sani, "Yarın 500 metre ve daha sonraki gün de 200 metre yarışlarını yapacağız. Organizasyonda her yaş grubundan yarışmacı var. Türkiye Şampiyonası olduğu için kulüplerin sıralamaları da belirlenecek." diye konuştu.

Türkiye Durgunsu Kano Şampiyonası, 28 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek final müsabakalarıyla sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.