pendik escort bayan
ak

Türkiye Cumhuriyeti-avrupa Komisyonu Finansman Anlaşması

17.08.2018 - 09:33, Güncelleme: 17.08.2018 - 09:33
 

Türkiye Cumhuriyeti-avrupa Komisyonu Finansman Anlaşması

ANKARA (AA) - Türkiye ile Avrupa Komisyonu arasındaki finansman anlaşmasının sınır güvenliğiyle ilgili kısmına Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinin dahil...

ANKARA (AA) - Türkiye ile Avrupa Komisyonu arasındaki finansman anlaşmasının sınır güvenliğiyle ilgili kısmına Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinin dahil edilmesi nedeniyle gerekli görülen ekin yürürlük tarihi 28 Haziran 2018 olarak kararlaştırıldı. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.Buna göre, 2 Mart 2018'de imzalanan Türkiye-Avrupa Birliği (AB) Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) Geçiş Dönemi Desteği ve Kurumsal Yapılanma Bileşeni çerçevesinde 2012 yılı Türkiye Ulusal Programına yönelik Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Komisyonu Arasında Finansman Anlaşması'na 2 No'lu Ek'in yürürlük tarihi 28 Haziran 2018 olarak tespit edildi.Söz konusu anlaşma ekine, "Mayın temizleme ve Türkiye'nin doğu sınırlarında sınır denetimi kapasitesini artırarak sosyoekonomik gelişimin sağlanması faz 2" projesine Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinin eklenmesi nedeniyle gerekli görüşmüştü.
ANKARA (AA) - Türkiye ile Avrupa Komisyonu arasındaki finansman anlaşmasının sınır güvenliğiyle ilgili kısmına Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinin dahil...

ANKARA (AA) - Türkiye ile Avrupa Komisyonu arasındaki finansman anlaşmasının sınır güvenliğiyle ilgili kısmına Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinin dahil edilmesi nedeniyle gerekli görülen ekin yürürlük tarihi 28 Haziran 2018 olarak kararlaştırıldı.

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, 2 Mart 2018'de imzalanan Türkiye-Avrupa Birliği (AB) Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) Geçiş Dönemi Desteği ve Kurumsal Yapılanma Bileşeni çerçevesinde 2012 yılı Türkiye Ulusal Programına yönelik Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Komisyonu Arasında Finansman Anlaşması'na 2 No'lu Ek'in yürürlük tarihi 28 Haziran 2018 olarak tespit edildi.

Söz konusu anlaşma ekine, "Mayın temizleme ve Türkiye'nin doğu sınırlarında sınır denetimi kapasitesini artırarak sosyoekonomik gelişimin sağlanması faz 2" projesine Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinin eklenmesi nedeniyle gerekli görüşmüştü.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.