pendik escort bayan
ak

Türkiye Bocce Şampiyonası Sona Erdi

01.07.2019 - 22:03, Güncelleme: 01.07.2019 - 22:03
 

Türkiye Bocce Şampiyonası Sona Erdi

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 230 sporcunun katıldığı şampiyona son gün müsabakalarıyla tamamlandı

ANKARA (AA) - Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde 27 Haziran'da başlayan Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (BBDF) faaliyet programında yer alan Türkiye Bocce Şampiyonası sona erdi.Şehit Samet Cantürk Bocce Spor Salonunda yapılan müsabakalara yıldızlar, gençler, büyük kadın ve erkeklerde çeşitli illerden gelen 230 sporcu katıldı. Boccenin volo disiplininde yapılan şampiyonada sporcular altın nokta, basamak, röle, röle-miks, geleneksel ve kombine disiplinlerindeki müsabakalarda mücadele etti.Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcuların ödüllerini TBBDF Başkanı Mutlu Türkmen ve federasyon yekilileri verdi.Bocce Branşından Sorumlu Asbaşkan Faik Kapsız, yaptığı açıklamada özellikle yıldızlar ve gençler kategorisindeki müsabakaların Boccenin geleceği adına kendilerini umutlandırdığını belirterek 2018’de Çin’de elde edilen başarıyı, bu yıl 5-10 Kasımda Mersin'de yapılacak Dünya Erkekler Volo Şampiyonasında da göstermesini beklediklerini söyledi.
Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 230 sporcunun katıldığı şampiyona son gün müsabakalarıyla tamamlandı

ANKARA (AA) - Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde 27 Haziran'da başlayan Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (BBDF) faaliyet programında yer alan Türkiye Bocce Şampiyonası sona erdi.

Şehit Samet Cantürk Bocce Spor Salonunda yapılan müsabakalara yıldızlar, gençler, büyük kadın ve erkeklerde çeşitli illerden gelen 230 sporcu katıldı.

Boccenin volo disiplininde yapılan şampiyonada sporcular altın nokta, basamak, röle, röle-miks, geleneksel ve kombine disiplinlerindeki müsabakalarda mücadele etti.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcuların ödüllerini TBBDF Başkanı Mutlu Türkmen ve federasyon yekilileri verdi.

Bocce Branşından Sorumlu Asbaşkan Faik Kapsız, yaptığı açıklamada özellikle yıldızlar ve gençler kategorisindeki müsabakaların Boccenin geleceği adına kendilerini umutlandırdığını belirterek 2018’de Çin’de elde edilen başarıyı, bu yıl 5-10 Kasımda Mersin'de yapılacak Dünya Erkekler Volo Şampiyonasında da göstermesini beklediklerini söyledi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.