pendik escort bayan
ak

Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası

26.03.2017 - 13:53, Güncelleme: 26.03.2017 - 13:53
 

Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası

Sivaslı sporcular şampiyondan iki farklı kategoride Türkiye üçüncülüğü ile döndü

SİVAS (AA) - Sivaslı sporcular, Antalya'nın Kemer ilçesinde 14-18 Mart'ta yapılan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'ndan Türkiye üçüncülüğü ile döndü.Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerine Türkiye genelinde 945 sporcu katıldı.Yarışmaya Sivas'tan 8 sporcu katıldı. Şampiyonada, master kategorisinde Zafer Eken 70 kilogramda Türkiye 3.'sü, 21 yaş altı gençler kategorisinde ise Talha Şener 90 kilogramda Türkiye 3.'sü oldu.Şampiyon olmanın her geçen yıl daha zorlaştığını aktaran sporcular, antrenör Mustafa Aydın'ın desteğiyle, gelecek yıllarda daha iyi hazırlanarak daha iyi dereceler almak istediklerini belirtti.
Sivaslı sporcular şampiyondan iki farklı kategoride Türkiye üçüncülüğü ile döndü

SİVAS (AA) - Sivaslı sporcular, Antalya'nın Kemer ilçesinde 14-18 Mart'ta yapılan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'ndan Türkiye üçüncülüğü ile döndü.

Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerine Türkiye genelinde 945 sporcu katıldı.

Yarışmaya Sivas'tan 8 sporcu katıldı. Şampiyonada, master kategorisinde Zafer Eken 70 kilogramda Türkiye 3.'sü, 21 yaş altı gençler kategorisinde ise Talha Şener 90 kilogramda Türkiye 3.'sü oldu.

Şampiyon olmanın her geçen yıl daha zorlaştığını aktaran sporcular, antrenör Mustafa Aydın'ın desteğiyle, gelecek yıllarda daha iyi hazırlanarak daha iyi dereceler almak istediklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.