pendik escort bayan
ak

Türkiye Bayanlar Raffa Şampiyonası Yapıldı

16.12.2018 - 15:13, Güncelleme: 16.12.2018 - 15:13
 

Türkiye Bayanlar Raffa Şampiyonası Yapıldı

ANKARA (AA) - Türkiye Bocce Bayanlar Raffa Şampiyonası, Kahramankazan ilçesinde yapıldı. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) tarafından...

ANKARA (AA) - Türkiye Bocce Bayanlar Raffa Şampiyonası, Kahramankazan ilçesinde yapıldı. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) tarafından Kahramankazan Şehit Samet Cantürk Bocce Salonunda 3 günlük bir programla düzenlenen şampiyonaya farklı illerden 29 sporcu katıldı.İlk gün genç kadınlar kategorisinde başlayan müsabakalar son iki günde büyük kadınlar kategorisinde devam etti.Şampiyonada Ankara’dan Pınar Demir, Mersin'den Gülhan Tokuluca kategorilerinde şampiyon oldu. Dereceye giren sporcuların madalyaları federasyon görevlileri tarafından verildi. Türkiye Bocce Erkekler Raffa Şampiyonasının da 27-30 Aralık tarihlerinde Kahramankazan'da yapılacağı bildirildi.
ANKARA (AA) - Türkiye Bocce Bayanlar Raffa Şampiyonası, Kahramankazan ilçesinde yapıldı. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) tarafından...

ANKARA (AA) - Türkiye Bocce Bayanlar Raffa Şampiyonası, Kahramankazan ilçesinde yapıldı.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) tarafından Kahramankazan Şehit Samet Cantürk Bocce Salonunda 3 günlük bir programla düzenlenen şampiyonaya farklı illerden 29 sporcu katıldı.

İlk gün genç kadınlar kategorisinde başlayan müsabakalar son iki günde büyük kadınlar kategorisinde devam etti.

Şampiyonada Ankara’dan Pınar Demir, Mersin'den Gülhan Tokuluca kategorilerinde şampiyon oldu.

Dereceye giren sporcuların madalyaları federasyon görevlileri tarafından verildi.

Türkiye Bocce Erkekler Raffa Şampiyonasının da 27-30 Aralık tarihlerinde Kahramankazan'da yapılacağı bildirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.