pendik escort bayan
ak

Türkiye Basketbol 1. Ligi Play-off Yarı Final

21.05.2018 - 16:38, Güncelleme: 21.05.2018 - 16:38
 

Türkiye Basketbol 1. Ligi Play-off Yarı Final

- Selçuklu Belediyespor: 74 - Afyon Belediyespor: 85- Afyon temsilcisi, seriyi 3-1 kazandı ve finale yükseldi

KONYA (AA) - Türkiye Basketbol 1. Ligi (TBL) play-off yarı final dördüncü maçında Afyon Belediyespor, deplasmanda Selçuklu Belediyespor'u 85-74 yenerek seriyi 3-1 kazandı ve finale yükseldi.Selçuklu Belediye Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye etkili başlayan Afyon Belediyespor, ilk çeyreği 24-21 önde tamamladı. İkinci periyotta da etkili oyununu sürdüren Afyon Belediyespor, soyunma odasına 42-35 üstün gitti.Selçuklu Belediyespor, ikinci yarıya daha iyi başlasa da üçüncü çeyreği Afyon ekibi, 11 sayı farkla 62-51 önde bitirdi. Afyon Belediyespor, son periyotta özellikle Cevher Özer ve Altan Erol'un etkili oyunuyla skorda üstünlüğünü korudu ve maçtan 85-74 galip ayrıldı.Bu sonuçla seriyi 3-1 kazanan Afyon Belediyespor, finale yükseldi.
- Selçuklu Belediyespor: 74 - Afyon Belediyespor: 85- Afyon temsilcisi, seriyi 3-1 kazandı ve finale yükseldi


KONYA (AA) - Türkiye Basketbol 1. Ligi (TBL) play-off yarı final dördüncü maçında Afyon Belediyespor, deplasmanda Selçuklu Belediyespor'u 85-74 yenerek seriyi 3-1 kazandı ve finale yükseldi.

Selçuklu Belediye Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye etkili başlayan Afyon Belediyespor, ilk çeyreği 24-21 önde tamamladı. İkinci periyotta da etkili oyununu sürdüren Afyon Belediyespor, soyunma odasına 42-35 üstün gitti.

Selçuklu Belediyespor, ikinci yarıya daha iyi başlasa da üçüncü çeyreği Afyon ekibi, 11 sayı farkla 62-51 önde bitirdi.

Afyon Belediyespor, son periyotta özellikle Cevher Özer ve Altan Erol'un etkili oyunuyla skorda üstünlüğünü korudu ve maçtan 85-74 galip ayrıldı.

Bu sonuçla seriyi 3-1 kazanan Afyon Belediyespor, finale yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.