pendik escort bayan
ak

Türkiye Basketbol 1. Ligi

13.05.2018 - 10:43, Güncelleme: 13.05.2018 - 10:43
 

Türkiye Basketbol 1. Ligi

- Ligde play-off yarı final karşılaşmaları yarın başlıyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye Basketbol 1. Ligi'nden Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne yükselecek ikinci ve son takımın belli olacağı play-off yarı final karşılaşmaları yarın başlıyor.Çeyrek finalde rakiplerini eleyen Afyon Belediyespor ile Selçuklu Belediyespor ve Bursaspor Durmazlar ile Bahçeşehir Koleji yarı finalde eşleşmişti. Toplamda üç galibiyet alacak takımın finale yükseleceği eşleşmelerde maç programı şöyle:- İlk maçlarYarın:18.00 Afyon Belediyespor-Selçuklu Belediyespor (Afyonkarahisar Atatürk)19.00 Bursaspor Durmazlar-Bahçeşehir Koleji (Bursa Atatürk)- İkinci maçlar16 Mayıs Çarşamba:18.00 Afyon Belediyespor-Selçuklu Belediyespor (Afyonkarahisar Atatürk)18.30 Bursaspor Durmazlar-Bahçeşehir Koleji (Bursa Atatürk)- Üçüncü maçlar19 Mayıs Cumartesi:14.00 Bahçeşehir Koleji-Bursaspor Durmazlar (Caferağa)14.00 Selçuklu Belediyespor-Afyon Belediyespor (Selçuklu Belediyesi)
- Ligde play-off yarı final karşılaşmaları yarın başlıyor


İSTANBUL (AA) - Türkiye Basketbol 1. Ligi'nden Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne yükselecek ikinci ve son takımın belli olacağı play-off yarı final karşılaşmaları yarın başlıyor.

Çeyrek finalde rakiplerini eleyen Afyon Belediyespor ile Selçuklu Belediyespor ve Bursaspor Durmazlar ile Bahçeşehir Koleji yarı finalde eşleşmişti.

Toplamda üç galibiyet alacak takımın finale yükseleceği eşleşmelerde maç programı şöyle:


- İlk maçlar


Yarın:

18.00 Afyon Belediyespor-Selçuklu Belediyespor (Afyonkarahisar Atatürk)

19.00 Bursaspor Durmazlar-Bahçeşehir Koleji (Bursa Atatürk)


- İkinci maçlar


16 Mayıs Çarşamba:

18.00 Afyon Belediyespor-Selçuklu Belediyespor (Afyonkarahisar Atatürk)

18.30 Bursaspor Durmazlar-Bahçeşehir Koleji (Bursa Atatürk)


- Üçüncü maçlar


19 Mayıs Cumartesi:

14.00 Bahçeşehir Koleji-Bursaspor Durmazlar (Caferağa)

14.00 Selçuklu Belediyespor-Afyon Belediyespor (Selçuklu Belediyesi)


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.