pendik escort bayan
ak

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu:

08.03.2017 - 15:03, Güncelleme: 08.03.2017 - 15:03
 

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu:

"Ülkemizin gidişatından memnun değiliz. Geçmişte yapılan yanlışları görüyoruz. O zaman da uyardık ama 'kandırıldık' dediler. Şimdi de yanlışlığı görüyoruz ve daha büyük sorunlara neden olmadan 'hayır' diyoruz"

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, ülkenin gidişatından memnun olmadıklarını söyleyerek, halk oylamasında "hayır" diyeceklerini belirtti.Feyzioğlu, Nevşehir'in Avanos ilçesinde bir kahvehanede vatandaşlarla görüşmesinde, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin, başkana eyalet tipi sistem oluşturabilme yetkisi verdiğini öne sürerek, Türkiye'nin bölünmemesi için "hayır" oyu kullanılması gerektiğini savundu.Feyzioğlu, "Bu anayasa değişikliği, küresel kuklaların dayattığı, altını imzalayanların bile ne yaptıklarını bilmedikleri bir paket. Yeni anayasa paketi, başkanın eyalet tipi sistemi oluşturabilmesine olanak sağlıyor. İstediği illerin yetkilerini kendisinin koyacağı bölgeler oluşturabiliyor. Yeni bir tüzel kişilik kurabiliyor. Bunu kullanmak istemese de küresel kuklacılar üstüne çöker. Bizler Türkiye'nin bölünmesine 'hayır' diyoruz.” şeklinde konuştu.Halk oylamasına sunulacak anayasa değişikliği konusunda vatandaşları bilgilendirmeyi hukukçu olarak görev addettiğini aktaran Feyzioğlu, "Yeni anayasa değişikliğini vatandaşlarımıza anlatmak, Türkiye Barolar Birliği Başkanı olarak benim görevim. Ben bir hukukçuyum. Ülkemizin gidişatından memnun değiliz, geçmişte yapılan yanlışları görüyoruz. O zaman da uyardık ama 'kandırıldık' dediler. Şimdi de yanlışlığı görüyoruz ve daha büyük sorunlara neden olmadan 'hayır' diyoruz." ifadelerini kullandı.
"Ülkemizin gidişatından memnun değiliz. Geçmişte yapılan yanlışları görüyoruz. O zaman da uyardık ama 'kandırıldık' dediler. Şimdi de yanlışlığı görüyoruz ve daha büyük sorunlara neden olmadan 'hayır' diyoruz"

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, ülkenin gidişatından memnun olmadıklarını söyleyerek, halk oylamasında "hayır" diyeceklerini belirtti.

Feyzioğlu, Nevşehir'in Avanos ilçesinde bir kahvehanede vatandaşlarla görüşmesinde, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin, başkana eyalet tipi sistem oluşturabilme yetkisi verdiğini öne sürerek, Türkiye'nin bölünmemesi için "hayır" oyu kullanılması gerektiğini savundu.

Feyzioğlu, "Bu anayasa değişikliği, küresel kuklaların dayattığı, altını imzalayanların bile ne yaptıklarını bilmedikleri bir paket. Yeni anayasa paketi, başkanın eyalet tipi sistemi oluşturabilmesine olanak sağlıyor. İstediği illerin yetkilerini kendisinin koyacağı bölgeler oluşturabiliyor. Yeni bir tüzel kişilik kurabiliyor. Bunu kullanmak istemese de küresel kuklacılar üstüne çöker. Bizler Türkiye'nin bölünmesine 'hayır' diyoruz.” şeklinde konuştu.

Halk oylamasına sunulacak anayasa değişikliği konusunda vatandaşları bilgilendirmeyi hukukçu olarak görev addettiğini aktaran Feyzioğlu, "Yeni anayasa değişikliğini vatandaşlarımıza anlatmak, Türkiye Barolar Birliği Başkanı olarak benim görevim. Ben bir hukukçuyum. Ülkemizin gidişatından memnun değiliz, geçmişte yapılan yanlışları görüyoruz. O zaman da uyardık ama 'kandırıldık' dediler. Şimdi de yanlışlığı görüyoruz ve daha büyük sorunlara neden olmadan 'hayır' diyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.