pendik escort bayan
ak

Türkiye-avrupa Stk'ları Ortaklık Ve İşbirliği Konseyi

13.11.2016 - 12:13, Güncelleme: 13.11.2016 - 12:13
 

Türkiye-avrupa Stk'ları Ortaklık Ve İşbirliği Konseyi

AK Parti Konya Milletvekili Usta'nın öncülüğünde başlatılan Türkiye-Avrupa STK'ları Ortaklık ve İşbirliği Konseyi'nin çalışmalarına yurt içi ve yurt dışından 45 STK temsilcisi katıldı

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta'nın öncülüğünde yürütülen Türkiye-Avrupa STK'ları Ortaklık ve İşbirliği Konseyi'nin çalışmaları başladı.Bir otelde düzenlenen programda konuşan AK Parti Konya Milletvekili Usta, konseyin amacının, ulusal ve Avrupa Birliği ajanslarının hibe programlarına projelerle katılmak olduğunu söyledi.Yurt içi ve yurt dışındaki STK'lar arasında koordinasyonu sağlamayı amaçladıklarını vurgulayan Usta, etkinliğe 45 STK temsilcisinin katıldığını ifade etti.Usta, konseyin yürütme kuruluna seçilecek üç STK'nın belirlenmesi için mini seçim yapıldığını belirterek, "İstemek, çaba sarf etmek önemlidir. İmkanlarımız belki kısıtlı olacak ama elimizden geleni yapmakla yükümlüyüz. Buradaki çalışma arzusunda olan arkadaşlarla iyi şeyler yapacağımızı umut ediyorum." diye konuştu.Konya'da başlayan ve dört gün sürecek çalıştayda ulusal ajanstan gelen uzmanlar, katılımcılara hibe ve fonlarla ilgili bilgilendirme yapacak. STK Fuarı'nın da düzenlendiği etkinlik alanında AK Parti Konya İl Gençlik Kolları tarafından açılan, "Gençler,15 Temmuz'u Anlatıyor" adlı platformda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi ve sonrasında yaşananların aktarıldığı kitap, broşür ve DVD materyalleri dağıtılıyor.Programa, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Kudret Bülbül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Said Çelik ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.
AK Parti Konya Milletvekili Usta'nın öncülüğünde başlatılan Türkiye-Avrupa STK'ları Ortaklık ve İşbirliği Konseyi'nin çalışmalarına yurt içi ve yurt dışından 45 STK temsilcisi katıldı

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta'nın öncülüğünde yürütülen Türkiye-Avrupa STK'ları Ortaklık ve İşbirliği Konseyi'nin çalışmaları başladı.

Bir otelde düzenlenen programda konuşan AK Parti Konya Milletvekili Usta, konseyin amacının, ulusal ve Avrupa Birliği ajanslarının hibe programlarına projelerle katılmak olduğunu söyledi.

Yurt içi ve yurt dışındaki STK'lar arasında koordinasyonu sağlamayı amaçladıklarını vurgulayan Usta, etkinliğe 45 STK temsilcisinin katıldığını ifade etti.

Usta, konseyin yürütme kuruluna seçilecek üç STK'nın belirlenmesi için mini seçim yapıldığını belirterek, "İstemek, çaba sarf etmek önemlidir. İmkanlarımız belki kısıtlı olacak ama elimizden geleni yapmakla yükümlüyüz. Buradaki çalışma arzusunda olan arkadaşlarla iyi şeyler yapacağımızı umut ediyorum." diye konuştu.

Konya'da başlayan ve dört gün sürecek çalıştayda ulusal ajanstan gelen uzmanlar, katılımcılara hibe ve fonlarla ilgili bilgilendirme yapacak.

STK Fuarı'nın da düzenlendiği etkinlik alanında AK Parti Konya İl Gençlik Kolları tarafından açılan, "Gençler,15 Temmuz'u Anlatıyor" adlı platformda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi ve sonrasında yaşananların aktarıldığı kitap, broşür ve DVD materyalleri dağıtılıyor.

Programa, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Kudret Bülbül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Said Çelik ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.