pendik escort bayan
ak

Türkiye Afganistan'daki Terör Saldırısını Kınadı

27.01.2018 - 17:33, Güncelleme: 27.01.2018 - 17:33
 

Türkiye Afganistan'daki Terör Saldırısını Kınadı

ANKARA (AA) - Dışişleri Bakanlığı, Afganistan'da bugün meydana gelen terör saldırısını kınadı.Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, saldırıda...

ANKARA (AA) - Dışişleri Bakanlığı, Afganistan'da bugün meydana gelen terör saldırısını kınadı.Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, saldırıda ölenler nedeniyle Afganistan Hükümetine ve milletine başsağlığı dilendi.Açıklamada şu ifadeler yer aldı:"Kabil’de bugün meydana gelen terör saldırısı sonucunda birçok Afgan kardeşimizin hayatını kaybettiği ve yaralandığı büyük üzüntüyle öğrenilmiştir. Masum sivilleri hedef alan bu hain terör saldırısını şiddetle kınıyor, hayatını kaybedenlere, Afganistan Hükümetine ve kardeş Afgan halkına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz."
ANKARA (AA) - Dışişleri Bakanlığı, Afganistan'da bugün meydana gelen terör saldırısını kınadı.Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, saldırıda...

ANKARA (AA) - Dışişleri Bakanlığı, Afganistan'da bugün meydana gelen terör saldırısını kınadı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, saldırıda ölenler nedeniyle Afganistan Hükümetine ve milletine başsağlığı dilendi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kabil’de bugün meydana gelen terör saldırısı sonucunda birçok Afgan kardeşimizin hayatını kaybettiği ve yaralandığı büyük üzüntüyle öğrenilmiştir. Masum sivilleri hedef alan bu hain terör saldırısını şiddetle kınıyor, hayatını kaybedenlere, Afganistan Hükümetine ve kardeş Afgan halkına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.