pendik escort bayan
ak

Turkcell’liler Salladı, Sokak Hayvanları Kazandı

Spor 20.04.2018 - 11:23, Güncelleme: 20.04.2018 - 11:23
 

Turkcell’liler Salladı, Sokak Hayvanları Kazandı

"Sokak Hayvanları Günü" için Turkcell ve Nestle Purina iş birliğiyle düzenlenen "Salla Kazan" kampanyasıyla, 10 ton mama dağıtıldı

İSTANBUL (AA) - "Sokak Hayvanları Günü" için Turkcell ve Nestle Purina iş birliğiyle düzenlenen "Salla Kazan" kampanyasına katılan 6 milyon Turkcell’li hem kendi kazandı hem de İstanbul Yedikule Hayvan Barınağı'ndaki sokak hayvanlarına lezzetli mamalar ulaştırdı.Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, destek verdiği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyen Turkcell, Nestle Purina ile ortaklaşa hayata geçirdiği projeyle, "Sokak Hayvanları Günü"nde “Salla Kazan” kampanyası düzenledi. Kampanyaya katılan Turkcell’liler hem kendi kazandı hem de sokak hayvanlarına kazandırdı. Turkcell’in hem eğlendirmek hem de hediyeler vermek için müşterilerine özel hazırladığı "Salla Kazan" kampanyası kapsamında sallayan Turkcell’liler, Yedikule Hayvan Barınağı’nda yaşayan sokak hayvanlarına Nestle Purina’nın katkılarıyla 10 ton mama hediye etti. Bir hafta boyunca düzenlenen kampanyaya 6 milyon Turkcell’li katıldı.Yapılan kampanyanın bir diğer amacı da kentlerde zor şartlarda yaşayan ve yiyecek bulmakta zorlanarak, açlık sorunlarıyla karşı karşıya gelen sokak hayvanlarına dikkat çekmek oldu. “Dünya Sokak Hayvanları Günü" her yıl sayıları 600 milyona ulaştığı tahmin edilen sokak hayvanlarının durumuna işaret etmek amacıyla kutlanıyor.
"Sokak Hayvanları Günü" için Turkcell ve Nestle Purina iş birliğiyle düzenlenen "Salla Kazan" kampanyasıyla, 10 ton mama dağıtıldı

İSTANBUL (AA) - "Sokak Hayvanları Günü" için Turkcell ve Nestle Purina iş birliğiyle düzenlenen "Salla Kazan" kampanyasına katılan 6 milyon Turkcell’li hem kendi kazandı hem de İstanbul Yedikule Hayvan Barınağı'ndaki sokak hayvanlarına lezzetli mamalar ulaştırdı.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, destek verdiği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyen Turkcell, Nestle Purina ile ortaklaşa hayata geçirdiği projeyle, "Sokak Hayvanları Günü"nde “Salla Kazan” kampanyası düzenledi. Kampanyaya katılan Turkcell’liler hem kendi kazandı hem de sokak hayvanlarına kazandırdı.

Turkcell’in hem eğlendirmek hem de hediyeler vermek için müşterilerine özel hazırladığı "Salla Kazan" kampanyası kapsamında sallayan Turkcell’liler, Yedikule Hayvan Barınağı’nda yaşayan sokak hayvanlarına Nestle Purina’nın katkılarıyla 10 ton mama hediye etti. Bir hafta boyunca düzenlenen kampanyaya 6 milyon Turkcell’li katıldı.

Yapılan kampanyanın bir diğer amacı da kentlerde zor şartlarda yaşayan ve yiyecek bulmakta zorlanarak, açlık sorunlarıyla karşı karşıya gelen sokak hayvanlarına dikkat çekmek oldu. “Dünya Sokak Hayvanları Günü" her yıl sayıları 600 milyona ulaştığı tahmin edilen sokak hayvanlarının durumuna işaret etmek amacıyla kutlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.