pendik escort bayan
ak

Turkcell’in İştiraki Lifecell Dinamo Kiev’in Sponsoru Oldu

08.12.2016 - 20:43, Güncelleme: 08.12.2016 - 20:43
 

Turkcell’in İştiraki Lifecell Dinamo Kiev’in Sponsoru Oldu

Lifecell Genel Müdürü Ersoy: - "Yenilikçi ve halkın gelişmesine, kendini geliştirmesine imkan verecek bir platform oluşturmaya çalışıyoruz" -"Türkiye olarak önde olduğumuz çok konu var. Çok rahatlıkla Türkiye’den Ukrayna’ya mevcut eksiklikleri transfer ed

KİEV (AA) - Turkcell’in Ukrayna’daki iştiraki Lifecell, Dinamo Kiev kulübüne teknoloji sponsoru oldu.Dinamo Kiev Kulübü Konferans Salonu’nda düzenlenen imza törenine Lifecell Genel Müdürü Burak Ersoy ve Dinamo Kiev Asbaşkanı Vitaliy Sirkov ile birlikte Dinamo Kiev Teknik Direktörü Serhiy Rebrov da katıldı. Lifecell Genel Müdürü Burak Ersoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grup olarak sporu hem milli takım hem de kulüp düzeyinde desteklediklerini belirtti. Ukrayna’nın sadece Dinamo Kiev'e değil, daha önce milli takıma da teknoloji sponsoru olduklarını hatırlatan Ersoy, “Amacımız Lifecell markasını Ukrayna halkının gözünde teknolojinin lideri olarak konumlandırmaktır.” dedi.Kısa bir süre önce, ülkede 5G teknolojisine geçilmesi ile ilgili, bazı diğer firmaların da katılımıyla Ukrayna makamları ile bir memorandum imzaladıklarına dikkat çeken Ersoy, “Bu adımlarımız bir başlangıç. Sadece telekom hizmeti sağlayan değil, yenilikçi ve halkın gelişmesine, kendini geliştirmesine imkan verecek bir platform oluşturmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu. Turkcell’in Ukrayna’da Lifecell markası ile Türk yatırımına öncü olduğunu vurgulayan Ersoy, sözlerini şöyle sürdürdü:“Bu ülkeye işin başından beri yaptığımız yatırım yüzlerce milyon doları buluyor. 3G teknolojisinin Ukrayna’da 2015’te hayatımıza girmesinden bu yana, bu yarışta her konuda önde olabilmek için hızla koşuyoruz. Ukrayna’nın çok fırsatları var ama bu fırsatların kullanılabilmesi için daha adil rekabet sağlanması çok kritik. Ukrayna ile sınırımız olmasa da komşuyuz. Türk yatırımının Ukrayna’ya çekilebilmesi için ülkenin adil rekabet koşullarını sağlaması çok kritik. Biz aslında bunun neferliğini yapıyoruz. Şu anda istediğimiz koşullarda mı? Tam değil ama biz umudumuzu hiç kaybetmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz.” Lifecell’in Ukrayna’da başarılı olmasının, diğer Türk yatırımcıların da Ukrayna’ya olan ilgisini artıracağını ifade eden Ersoy, “Aslında bizim başarımız geriye kalanları da buraya çekecek. Özellikle büyük sermayeyi. Fırsat çok ama biraz adil rekabete de ihtiyaç var. Ukrayna’da büyük bir potansiyel var. Yani ülkeye pek çok şeyin daha gelmesi lazım. Biz bu anlamda Ukrayna’dan biraz daha, belki bir 15 yıl daha öndeyiz. İki ülkeyi mukayese ettiğimizde Türkiye olarak önde olduğumuz çok konu var. Çok rahatlıkla Türkiye’den Ukrayna’ya mevcut eksiklikleri transfer edebiliriz. Turkcell bu işin lokomotifliğini üstlenmiş durumda.” şeklinde konuştu.
Lifecell Genel Müdürü Ersoy: - "Yenilikçi ve halkın gelişmesine, kendini geliştirmesine imkan verecek bir platform oluşturmaya çalışıyoruz" -"Türkiye olarak önde olduğumuz çok konu var. Çok rahatlıkla Türkiye’den Ukrayna’ya mevcut eksiklikleri transfer ed

KİEV (AA) - Turkcell’in Ukrayna’daki iştiraki Lifecell, Dinamo Kiev kulübüne teknoloji sponsoru oldu.

Dinamo Kiev Kulübü Konferans Salonu’nda düzenlenen imza törenine Lifecell Genel Müdürü Burak Ersoy ve Dinamo Kiev Asbaşkanı Vitaliy Sirkov ile birlikte Dinamo Kiev Teknik Direktörü Serhiy Rebrov da katıldı.

Lifecell Genel Müdürü Burak Ersoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grup olarak sporu hem milli takım hem de kulüp düzeyinde desteklediklerini belirtti.

Ukrayna’nın sadece Dinamo Kiev'e değil, daha önce milli takıma da teknoloji sponsoru olduklarını hatırlatan Ersoy, “Amacımız Lifecell markasını Ukrayna halkının gözünde teknolojinin lideri olarak konumlandırmaktır.” dedi.

Kısa bir süre önce, ülkede 5G teknolojisine geçilmesi ile ilgili, bazı diğer firmaların da katılımıyla Ukrayna makamları ile bir memorandum imzaladıklarına dikkat çeken Ersoy, “Bu adımlarımız bir başlangıç. Sadece telekom hizmeti sağlayan değil, yenilikçi ve halkın gelişmesine, kendini geliştirmesine imkan verecek bir platform oluşturmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Turkcell’in Ukrayna’da Lifecell markası ile Türk yatırımına öncü olduğunu vurgulayan Ersoy, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu ülkeye işin başından beri yaptığımız yatırım yüzlerce milyon doları buluyor. 3G teknolojisinin Ukrayna’da 2015’te hayatımıza girmesinden bu yana, bu yarışta her konuda önde olabilmek için hızla koşuyoruz. Ukrayna’nın çok fırsatları var ama bu fırsatların kullanılabilmesi için daha adil rekabet sağlanması çok kritik. Ukrayna ile sınırımız olmasa da komşuyuz. Türk yatırımının Ukrayna’ya çekilebilmesi için ülkenin adil rekabet koşullarını sağlaması çok kritik. Biz aslında bunun neferliğini yapıyoruz. Şu anda istediğimiz koşullarda mı? Tam değil ama biz umudumuzu hiç kaybetmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Lifecell’in Ukrayna’da başarılı olmasının, diğer Türk yatırımcıların da Ukrayna’ya olan ilgisini artıracağını ifade eden Ersoy, “Aslında bizim başarımız geriye kalanları da buraya çekecek. Özellikle büyük sermayeyi. Fırsat çok ama biraz adil rekabete de ihtiyaç var. Ukrayna’da büyük bir potansiyel var. Yani ülkeye pek çok şeyin daha gelmesi lazım. Biz bu anlamda Ukrayna’dan biraz daha, belki bir 15 yıl daha öndeyiz. İki ülkeyi mukayese ettiğimizde Türkiye olarak önde olduğumuz çok konu var. Çok rahatlıkla Türkiye’den Ukrayna’ya mevcut eksiklikleri transfer edebiliriz. Turkcell bu işin lokomotifliğini üstlenmiş durumda.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.