pendik escort bayan
ak

Turkcell'den Kotayı Aşanlara "Joker" Çözüm

Spor 29.03.2017 - 11:03, Güncelleme: 29.03.2017 - 11:03
 

Turkcell'den Kotayı Aşanlara "Joker" Çözüm

Turkcell, AKK aşımı sebebiyle hız düşüşünden etkilenmemeleri için fiber müşterilerine sunduğu Joker AKK ürününü artık ADSL ve VDSL müşterilerine de sunuyor

İSTANBUL (AA) - Turkcell'in Adil Kullanım Kotası'nı (AKK) aşan fiber müşterilerine özel hazırladığı Joker AKK çözümünü bundan böyle ADSL ve VDSL müşterileri de kullanabiliyor.Şirket açıklamasına göre, Turkcell, AKK aşımı sebebiyle hız düşüşünden etkilenmemeleri için fiber müşterilerine sunduğu Joker AKK ürününü artık ADSL ve VDSL müşterilerine de sunuyor. Turkcell'in Joker AKK çözümü, sabit internet kullanan müşterilerin AKK aşımı sebebiyle hızının düşmesini engelliyor.Joker AKK'nin bir avantajı da taahhüde gerek olmadan tek seferlik kullanımlar için satın alınabiliyor olması. Ayrıca Turkcell sabit internet müşterileri satın aldıktan 5 dakika sonra aktif hale gelen ürünü bir ay içinde dilediği kadar satın alabiliyor.AKK aşımı sonrası hız düşüşünden etkilenmemek için Joker AKK almak yeterli. Böylece hız, müşterinin paket hızına geri dönüyor. Paket, çağrı merkezi üzerinden, SMS ile veya Hesabım üzerinden sağlanabiliyor.
Turkcell, AKK aşımı sebebiyle hız düşüşünden etkilenmemeleri için fiber müşterilerine sunduğu Joker AKK ürününü artık ADSL ve VDSL müşterilerine de sunuyor

İSTANBUL (AA) - Turkcell'in Adil Kullanım Kotası'nı (AKK) aşan fiber müşterilerine özel hazırladığı Joker AKK çözümünü bundan böyle ADSL ve VDSL müşterileri de kullanabiliyor.

Şirket açıklamasına göre, Turkcell, AKK aşımı sebebiyle hız düşüşünden etkilenmemeleri için fiber müşterilerine sunduğu Joker AKK ürününü artık ADSL ve VDSL müşterilerine de sunuyor. Turkcell'in Joker AKK çözümü, sabit internet kullanan müşterilerin AKK aşımı sebebiyle hızının düşmesini engelliyor.

Joker AKK'nin bir avantajı da taahhüde gerek olmadan tek seferlik kullanımlar için satın alınabiliyor olması. Ayrıca Turkcell sabit internet müşterileri satın aldıktan 5 dakika sonra aktif hale gelen ürünü bir ay içinde dilediği kadar satın alabiliyor.

AKK aşımı sonrası hız düşüşünden etkilenmemek için Joker AKK almak yeterli. Böylece hız, müşterinin paket hızına geri dönüyor. Paket, çağrı merkezi üzerinden, SMS ile veya Hesabım üzerinden sağlanabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.