pendik escort bayan
ak

Turkcell'den Hacı Adaylarına Özel Paketler

Spor 27.07.2017 - 09:53, Güncelleme: 27.07.2017 - 09:53
 

Turkcell'den Hacı Adaylarına Özel Paketler

Hacı adayları, Suudi Arabistan'da Turkcell'in avantajlı teklif, tarife ve paketlerini kullanabilecek

İSTANBUL (AA) - Turkcell, kutsal topraklara gitmeye hazırlanan hacı adaylarına özel iletişim paketleri sunuyor.Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, hac için kutsal topraklara gitmeye hazırlanan hacı adayları, Suudi Arabistan'da Turkcell'in avantajlı teklif, tarife ve paketlerini kullanabilecek. Bu kapsamda, internet, dakika ve SMS'i bir arada içeren paket ve tarifelerdeki tüm Turkcell'li faturalı hat sahipleri, günlük tarifesine ek 19,90 liraya Türkiye'deki tarifesi üzerinden iletişim kurmaya devam edebilecek.Hacı adayları, kullanım tercihlerine göre farklı tarife seçenekleri de tercih edebilecek. Suudi Arabistan'a özel olarak hazırlanan, 90 gün geçerli ve hem faturalı hem hazır kart sahiplerinin kullanabildiği tarife paketinde konuşma ve SMS yer alıyor. 150 dakika ve 50 SMS'ten oluşan paketin fiyatı 29 lira, 300 dakika ile 100 SMS'lik paket ise 59 lira olarak belirlendi. Turkcell kullanıcıları Suudi Arabistan’da bulundukları süre boyunca Akıllı Dünya Tarifesi'ni tercih ederek içinde dakika, SMS ve data bulunan paketlerini ayrı ayrı kullanma seçeneğinden de yararlanabilecek. Hazır kartlı müşterilere sunulan Avantaj Yurt Dışı Paketi'nde ise kullanıcılar, hem yurt içinde hem de yurt dışında Suudi Arabistan dahil 69 ülkede geçerli, aylık 500 dakika, 1000 SMS ve 2 GB internetin olduğu pakete 75 liraya sahip olabilecek.
Hacı adayları, Suudi Arabistan'da Turkcell'in avantajlı teklif, tarife ve paketlerini kullanabilecek

İSTANBUL (AA) - Turkcell, kutsal topraklara gitmeye hazırlanan hacı adaylarına özel iletişim paketleri sunuyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, hac için kutsal topraklara gitmeye hazırlanan hacı adayları, Suudi Arabistan'da Turkcell'in avantajlı teklif, tarife ve paketlerini kullanabilecek. Bu kapsamda, internet, dakika ve SMS'i bir arada içeren paket ve tarifelerdeki tüm Turkcell'li faturalı hat sahipleri, günlük tarifesine ek 19,90 liraya Türkiye'deki tarifesi üzerinden iletişim kurmaya devam edebilecek.

Hacı adayları, kullanım tercihlerine göre farklı tarife seçenekleri de tercih edebilecek. Suudi Arabistan'a özel olarak hazırlanan, 90 gün geçerli ve hem faturalı hem hazır kart sahiplerinin kullanabildiği tarife paketinde konuşma ve SMS yer alıyor. 150 dakika ve 50 SMS'ten oluşan paketin fiyatı 29 lira, 300 dakika ile 100 SMS'lik paket ise 59 lira olarak belirlendi.

Turkcell kullanıcıları Suudi Arabistan’da bulundukları süre boyunca Akıllı Dünya Tarifesi'ni tercih ederek içinde dakika, SMS ve data bulunan paketlerini ayrı ayrı kullanma seçeneğinden de yararlanabilecek. Hazır kartlı müşterilere sunulan Avantaj Yurt Dışı Paketi'nde ise kullanıcılar, hem yurt içinde hem de yurt dışında Suudi Arabistan dahil 69 ülkede geçerli, aylık 500 dakika, 1000 SMS ve 2 GB internetin olduğu pakete 75 liraya sahip olabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.