pendik escort bayan
ak

Turkcell Platinum Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası Başlıyor

Spor 05.10.2016 - 14:18, Güncelleme: 05.10.2016 - 14:18
 

Turkcell Platinum Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası Başlıyor

İSTANBUL (AA) - Turkcell Platinum Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, 300 denizcinin katılımıyla 6-9 Ekim’de Alaçatı’da yapılacak. Şirket...

İSTANBUL (AA) - Turkcell Platinum Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, 300 denizcinin katılımıyla 6-9 Ekim’de Alaçatı’da yapılacak. Şirket açıklamasına göre, Türkiye’de sportif balıkçılığı destekleyen Turkcell Platinum, ünü ve etkisi ülke sınırlarını aşan Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası’na sponsor oldu. Bu yıl 10'uncusuna imza atılan Turkcell Platinum Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası 6-9 Ekim tarihlerinde Alaçatı’da gerçekleştirilecek. Turnuva 80 tekne ve yaklaşık 300 katılımcı ile sportif balıkçılıktan keyif alan iş dünyasını bir araya getirecek. Turnuvanın organizasyonunu, Türkiye’de denizcilik camiasının yakından tanınan, dünya çapında birçok uluslararası yarışmaya katılmış Murat İyriboz ve Uluslararası Sportif Balıkçılık Birliği (IGFA) Türkiye temsilcisi Elvio Pennetti yapıyor. - İş dünyası balık avında, tekneler Tam Burada ile takipteTurkcell Platinum, sponsor olduğu 50 bin TL’'lik büyük ödüllü etkinliğe Turkcell’in teknoloji gücüyle de destek olacak. Yarışma kurallarına göre teknelerin belirlenen alanda kalmaları gerekiyor. Yarışmacı tekneler Turkcell’in Tam Burada hizmetiyle takip edilerek bu kural kolaylıkla yerine getirilecek. Üstelik yarış anında tüm tekneler Turkcell Platinum uygulamasından takip edilebilinecek. Teknelere Çeşme açıklarında Turkcell’in güçlü 4,5G bağlantısını deneyimleyebilmeleri için VINN Wifi yerleştirilecek. Yunanistan, Hırvatistan, İtalya, Fransa, İspanya ve İsrail’den gelen takımların da yer alacağı turnuvaya Türkiye’den Cem Boyner, Mehmet Sepil, Mahmut Özgöner, Gökhan Çarmıklı, Sinan Kosif ve Uğur Işık ve iş dünyasının önde gelen isimleri katılıyor. Turnuva boyunca avlanılacak iki gün, toplam süre içindeki en iyi hava koşuluna sahip günlere göre belirlenecek. 8-9 Ekim tarihlerinde sabah 7’de denize açılması planlanan ekiplerin oltalarını 15:30’da sudan çıkarması gerekiyor. Marinaya dönen teknelerden çıkan balıklar tartıldıktan sonra hakem kararları açıklanarak şampiyon ekip belirlenecek. Uluslararası Sportif Balıkçılık Birliği kurallarının geçerli olduğu turnuvada nesli tükenme tehlikesinde sınıra yaklaşan türler için “Yakala-Bırak” kuralı uygulanıyor. Turnuva, 9 Ekim Pazar günü ödül töreni ve kapanış partisiyle son bulacak.
İSTANBUL (AA) - Turkcell Platinum Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, 300 denizcinin katılımıyla 6-9 Ekim’de Alaçatı’da yapılacak. Şirket...

İSTANBUL (AA) - Turkcell Platinum Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, 300 denizcinin katılımıyla 6-9 Ekim’de Alaçatı’da yapılacak.

Şirket açıklamasına göre, Türkiye’de sportif balıkçılığı destekleyen Turkcell Platinum, ünü ve etkisi ülke sınırlarını aşan Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası’na sponsor oldu.

Bu yıl 10'uncusuna imza atılan Turkcell Platinum Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası 6-9 Ekim tarihlerinde Alaçatı’da gerçekleştirilecek. Turnuva 80 tekne ve yaklaşık 300 katılımcı ile sportif balıkçılıktan keyif alan iş dünyasını bir araya getirecek.

Turnuvanın organizasyonunu, Türkiye’de denizcilik camiasının yakından tanınan, dünya çapında birçok uluslararası yarışmaya katılmış Murat İyriboz ve Uluslararası Sportif Balıkçılık Birliği (IGFA) Türkiye temsilcisi Elvio Pennetti yapıyor.

- İş dünyası balık avında, tekneler Tam Burada ile takipte

Turkcell Platinum, sponsor olduğu 50 bin TL’'lik büyük ödüllü etkinliğe Turkcell’in teknoloji gücüyle de destek olacak. Yarışma kurallarına göre teknelerin belirlenen alanda kalmaları gerekiyor. Yarışmacı tekneler Turkcell’in Tam Burada hizmetiyle takip edilerek bu kural kolaylıkla yerine getirilecek. Üstelik yarış anında tüm tekneler Turkcell Platinum uygulamasından takip edilebilinecek. Teknelere Çeşme açıklarında Turkcell’in güçlü 4,5G bağlantısını deneyimleyebilmeleri için VINN Wifi yerleştirilecek.

Yunanistan, Hırvatistan, İtalya, Fransa, İspanya ve İsrail’den gelen takımların da yer alacağı turnuvaya Türkiye’den Cem Boyner, Mehmet Sepil, Mahmut Özgöner, Gökhan Çarmıklı, Sinan Kosif ve Uğur Işık ve iş dünyasının önde gelen isimleri katılıyor.

Turnuva boyunca avlanılacak iki gün, toplam süre içindeki en iyi hava koşuluna sahip günlere göre belirlenecek. 8-9 Ekim tarihlerinde sabah 7’de denize açılması planlanan ekiplerin oltalarını 15:30’da sudan çıkarması gerekiyor. Marinaya dönen teknelerden çıkan balıklar tartıldıktan sonra hakem kararları açıklanarak şampiyon ekip belirlenecek. Uluslararası Sportif Balıkçılık Birliği kurallarının geçerli olduğu turnuvada nesli tükenme tehlikesinde sınıra yaklaşan türler için “Yakala-Bırak” kuralı uygulanıyor. Turnuva, 9 Ekim Pazar günü ödül töreni ve kapanış partisiyle son bulacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.