pendik escort bayan
ak

Turkcell Gamecell 6 Ayda 80 Bin Tl'den Fazla Ödül Dağıttı

Spor 27.03.2017 - 15:38, Güncelleme: 27.03.2017 - 15:38
 

Turkcell Gamecell 6 Ayda 80 Bin Tl'den Fazla Ödül Dağıttı

Gamecell, resmi turnuvaları FIFA 17 ve Vainglory'nin yanı sıra League of Legends, Mortal Kombat, Street Fighter, Tekken ve Mynet Tavla turnuvaları sayesinde toplamda 80 bin TL'den fazla ödül dağıttı

İSTANBUL (AA) - Turkcell'in entegre oyun platformu Gamecell, bünyesindeki resmi turnuvalar sayesinde 80 bin TL'nin üzerinde ödülün dağıtımını gerçekleştirdi.Turkcell açıklamasına göre, Türkiye'nin "ilk ve tek" entegre oyun platformu Gamecell, 6. ayını doldururken en başarılı e-spor portalı oldu.Oyuncuların ihtiyaç duydukları tüm içerikleri onlara sunmayı amaçlayan Gamecell, resmi turnuvaları FIFA 17 ve Vainglory'nin yanı sıra League of Legends, Mortal Kombat, Street Fighter, Tekken ve Mynet Tavla turnuvaları sayesinde toplamda 80 bin TL'den fazla ödül dağıttı.E-spor turnuvaları dışında içerik ve oyun satış bileşenlerini bir araya getiren Gamecell'in taksitli mobil ödeme özelliği sayesinde Gamecell Market üzerinden 20 bin ürün satışı da yapıldı. 6 ayda binden fazla içerikle oyun dünyasının belirleyicilerinden biri haline gelen Gamecell, Facebook'ta 10,5 milyon, Twitter'da ise 4,5 milyon kişilik bir erişim de sağladı.Ayrıca, Gamecell üzerinden yaklaşık 300 saat yayın yapılırken, YouTube'da 750 bin kez olacak şekilde, toplamda da 3 milyon dakika izlenme verilerine ulaşıldı.
Gamecell, resmi turnuvaları FIFA 17 ve Vainglory'nin yanı sıra League of Legends, Mortal Kombat, Street Fighter, Tekken ve Mynet Tavla turnuvaları sayesinde toplamda 80 bin TL'den fazla ödül dağıttı

İSTANBUL (AA) - Turkcell'in entegre oyun platformu Gamecell, bünyesindeki resmi turnuvalar sayesinde 80 bin TL'nin üzerinde ödülün dağıtımını gerçekleştirdi.

Turkcell açıklamasına göre, Türkiye'nin "ilk ve tek" entegre oyun platformu Gamecell, 6. ayını doldururken en başarılı e-spor portalı oldu.

Oyuncuların ihtiyaç duydukları tüm içerikleri onlara sunmayı amaçlayan Gamecell, resmi turnuvaları FIFA 17 ve Vainglory'nin yanı sıra League of Legends, Mortal Kombat, Street Fighter, Tekken ve Mynet Tavla turnuvaları sayesinde toplamda 80 bin TL'den fazla ödül dağıttı.

E-spor turnuvaları dışında içerik ve oyun satış bileşenlerini bir araya getiren Gamecell'in taksitli mobil ödeme özelliği sayesinde Gamecell Market üzerinden 20 bin ürün satışı da yapıldı. 6 ayda binden fazla içerikle oyun dünyasının belirleyicilerinden biri haline gelen Gamecell, Facebook'ta 10,5 milyon, Twitter'da ise 4,5 milyon kişilik bir erişim de sağladı.

Ayrıca, Gamecell üzerinden yaklaşık 300 saat yayın yapılırken, YouTube'da 750 bin kez olacak şekilde, toplamda da 3 milyon dakika izlenme verilerine ulaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.