pendik escort bayan
ak

Turkcell E-şirket'i Hayata Geçirdi

Spor 19.04.2018 - 15:43, Güncelleme: 19.04.2018 - 15:43
 

Turkcell E-şirket'i Hayata Geçirdi

Turkcell, kurumların da dijitalleşmesine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği yeni hizmeti e- Muhasebe​, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv Fatura, Akıllı Faks ve e-Posta ürünlerinin entegrasyonundan oluşan Turkcell e-Şirket platformu ile kurumların dijitall

İSTANBUL (AA) - Turkcell, kurumların da dijitalleşmesine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği yeni hizmeti e- Muhasebe​, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv Fatura, Akıllı Faks ve e-Posta ürünlerinin entegrasyonundan oluşan Turkcell e-Şirket platformu ile kurumların dijitalleşme süreçlerini kolaylaştırmayı amaçlıyor.Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Turkcell hayata geçirdiği yenilikçi iş uygulaması e-Şirket platformuyla işletme sahiplerine zamandan ve maliyetlerden tasarruf ederek şirketlerini yönetme imkanı sunuyor. Turkcell e-Şirket platformu Muhasebe​, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv Fatura, Akıllı Faks ve e-Posta ürünlerinin entegrasyonundan oluşuyor. Turkcell e-Şirket platformu, işletme maliyetlerini düşürüyor, zamandan tasarruf ettiriyor, şirketlerin çalışma hızını arttırarak onları daha dinamik bir yapıya kavuşturuyor.6 farklı çözümü bünyesinde barındıran Turkcell e-Şirket'te ürünler tek tek satın alınabildiği gibi tamamı da kullanılabiliyor. Şirketlerin tüm verilerini Turkcell Veri Merkezi'nde güvenle saklayarak 7/24 servis desteği veren Turkcell e-Şirket, avantajlı fiyatlarıyla versiyon yenileme ücreti talep etmeden uluslararası güvenlik standartları çerçevesinde en hızlı hizmeti sunuyor. IDC Türkiye Bulut Ödülleri’nde SaaS / Bulut Yazılım Hizmeti kategorisinde birincilik kazanan Turkcell e-Şirket, bulut üzerinde tek bir platformdan hizmet veriyor. Turkcell e-Şirket platformu e- Muhasebe​, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv Fatura, Akıllı Faks ve e-Posta ürünlerinin entegrasyonundan oluşuyor.
Turkcell, kurumların da dijitalleşmesine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği yeni hizmeti e- Muhasebe​, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv Fatura, Akıllı Faks ve e-Posta ürünlerinin entegrasyonundan oluşan Turkcell e-Şirket platformu ile kurumların dijitall

İSTANBUL (AA) - Turkcell, kurumların da dijitalleşmesine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği yeni hizmeti e- Muhasebe​, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv Fatura, Akıllı Faks ve e-Posta ürünlerinin entegrasyonundan oluşan Turkcell e-Şirket platformu ile kurumların dijitalleşme süreçlerini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Turkcell hayata geçirdiği yenilikçi iş uygulaması e-Şirket platformuyla işletme sahiplerine zamandan ve maliyetlerden tasarruf ederek şirketlerini yönetme imkanı sunuyor. Turkcell e-Şirket platformu Muhasebe​, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv Fatura, Akıllı Faks ve e-Posta ürünlerinin entegrasyonundan oluşuyor.

Turkcell e-Şirket platformu, işletme maliyetlerini düşürüyor, zamandan tasarruf ettiriyor, şirketlerin çalışma hızını arttırarak onları daha dinamik bir yapıya kavuşturuyor.6 farklı çözümü bünyesinde barındıran Turkcell e-Şirket'te ürünler tek tek satın alınabildiği gibi tamamı da kullanılabiliyor.

Şirketlerin tüm verilerini Turkcell Veri Merkezi'nde güvenle saklayarak 7/24 servis desteği veren Turkcell e-Şirket, avantajlı fiyatlarıyla versiyon yenileme ücreti talep etmeden uluslararası güvenlik standartları çerçevesinde en hızlı hizmeti sunuyor. IDC Türkiye Bulut Ödülleri’nde SaaS / Bulut Yazılım Hizmeti kategorisinde birincilik kazanan Turkcell e-Şirket, bulut üzerinde tek bir platformdan hizmet veriyor.

Turkcell e-Şirket platformu e- Muhasebe​, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv Fatura, Akıllı Faks ve e-Posta ürünlerinin entegrasyonundan oluşuyor.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.