pendik escort bayan
ak

Türkav'dan Beypazarı'nda Öğrencilere Karne Hediyesi

22.01.2019 - 11:58, Güncelleme: 22.01.2019 - 11:58
 

Türkav'dan Beypazarı'nda Öğrencilere Karne Hediyesi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) tarafından karne hediyesi olarak öğrencilere 100 liralık hediye...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) tarafından karne hediyesi olarak öğrencilere 100 liralık hediye alışveriş çeki verdi. TÜRKAV Beypazarı Şube Başkanı Resul Aytekin, yaptığı açıklamada, üyelerinin yaptığı bağışlarla öğrencilere dağıtılmak üzere 100 liralık bağış çeki bastırdıklarını ve bu çekleri alım gücü az olan başarılı öğrencilere verdiklerini söyledi. Bu çeklerle ilçe genelinde belirlenen mağaza veya marketlerden alışveriş yapabileceklerini belirten Aytekin, bu uygulamayı üyelerin destekleri sayesinde ikinci dönemde de sürdüreceklerini kaydetti.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) tarafından karne hediyesi olarak öğrencilere 100 liralık hediye...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) tarafından karne hediyesi olarak öğrencilere 100 liralık hediye alışveriş çeki verdi.

TÜRKAV Beypazarı Şube Başkanı Resul Aytekin, yaptığı açıklamada, üyelerinin yaptığı bağışlarla öğrencilere dağıtılmak üzere 100 liralık bağış çeki bastırdıklarını ve bu çekleri alım gücü az olan başarılı öğrencilere verdiklerini söyledi.

Bu çeklerle ilçe genelinde belirlenen mağaza veya marketlerden alışveriş yapabileceklerini belirten Aytekin, bu uygulamayı üyelerin destekleri sayesinde ikinci dönemde de sürdüreceklerini kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.