pendik escort bayan
ak

Türk Telekom'un İnternetle Hayat Kolay Projesine Ödül

24.11.2016 - 09:33, Güncelleme: 24.11.2016 - 09:33
 

Türk Telekom'un İnternetle Hayat Kolay Projesine Ödül

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom’un İnternetle Hayat Kolay Projesi, PR Daily’s 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri'nde (CSR Awards) "Yılın En iyi Kurumsal...

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom’un İnternetle Hayat Kolay Projesi, PR Daily’s 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri'nde (CSR Awards) "Yılın En iyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kampanyası" kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu.Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, şirketin bilgiye erişimde fırsat eşitliği sağlama hedefiyle hayata geçirdiği İnternetle Hayat Kolay projesi, halkla ilişkiler sektörünün en itibarlı ödüllerinden biri kabul edilen PR Daily’s 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri’nde (CSR Awards) "Yılın En iyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kampanyası" kategorisinde büyük ödülü kazandı. Türk Telekom’un, Habitat Derneği ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğiyle hayata geçirdiği “İnternetle Hayat Kolay” projesi ekonomik, bölgesel ve kuşaklar arası fark gibi nedenlerle internetin sunduğu olanakları yeterince tanımayan ve bu olanaklardan faydalanamayan kişilerin internetle tanışmalarına öncülük etmek üzere başlatıldı. Kalkınmada öncelikli illerde yaşayan öncelikli 35 yaş üstü kadınları dijital dünya ile tanıştırmayı hedefleyen proje ile iki yılda 16 binden fazla kişi internet okuryazarlığı eğitim aldı. 250 gönüllü eğitmenle kalkınmada öncelikli 50 ilde yürütülen proje kapsamında katılımcılara internetin güvenli kullanımı, e-posta kullanımı, e-devlet uygulamaları, görüntülü haberleşme, online bankacılık ve sosyal medyanın bilinçli kullanımı konularında eğitim veriliyor. Projenin PR Daily’s 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri’nde yılın en iyi kurumsal sosyal sorumluluk projesi seçilmesinin arkasındaki başarı faktörü, proje kapsamında eğitim alanların yüzde 86’sının interneti günlük hayatlarında kullanmaya başlarken, katılımcıların internete karşı güvensizliği ve tedirginliğini de yüzde 20 oranında azaltması olarak gösteriliyor.
İSTANBUL (AA) - Türk Telekom’un İnternetle Hayat Kolay Projesi, PR Daily’s 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri'nde (CSR Awards) "Yılın En iyi Kurumsal...

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom’un İnternetle Hayat Kolay Projesi, PR Daily’s 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri'nde (CSR Awards) "Yılın En iyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kampanyası" kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, şirketin bilgiye erişimde fırsat eşitliği sağlama hedefiyle hayata geçirdiği İnternetle Hayat Kolay projesi, halkla ilişkiler sektörünün en itibarlı ödüllerinden biri kabul edilen PR Daily’s 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri’nde (CSR Awards) "Yılın En iyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kampanyası" kategorisinde büyük ödülü kazandı.

Türk Telekom’un, Habitat Derneği ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğiyle hayata geçirdiği “İnternetle Hayat Kolay” projesi ekonomik, bölgesel ve kuşaklar arası fark gibi nedenlerle internetin sunduğu olanakları yeterince tanımayan ve bu olanaklardan faydalanamayan kişilerin internetle tanışmalarına öncülük etmek üzere başlatıldı. Kalkınmada öncelikli illerde yaşayan öncelikli 35 yaş üstü kadınları dijital dünya ile tanıştırmayı hedefleyen proje ile iki yılda 16 binden fazla kişi internet okuryazarlığı eğitim aldı.

250 gönüllü eğitmenle kalkınmada öncelikli 50 ilde yürütülen proje kapsamında katılımcılara internetin güvenli kullanımı, e-posta kullanımı, e-devlet uygulamaları, görüntülü haberleşme, online bankacılık ve sosyal medyanın bilinçli kullanımı konularında eğitim veriliyor.

Projenin PR Daily’s 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri’nde yılın en iyi kurumsal sosyal sorumluluk projesi seçilmesinin arkasındaki başarı faktörü, proje kapsamında eğitim alanların yüzde 86’sının interneti günlük hayatlarında kullanmaya başlarken, katılımcıların internete karşı güvensizliği ve tedirginliğini de yüzde 20 oranında azaltması olarak gösteriliyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.