pendik escort bayan
ak

Türk Telekom'dan Yeni Nesil Dijital Müşteri İletişim Platformu

Spor 19.02.2019 - 10:33, Güncelleme: 19.02.2019 - 10:33
 

Türk Telekom'dan Yeni Nesil Dijital Müşteri İletişim Platformu

JetFix, kurumlara sunduğu Livechat, Chatbot ve Omnichannel ürünleri ile kurumların müşteri ilişkileri yönetimlerini daha hızlı ve verimli yapmalarına imkan sağlıyor- Türk Telekom Strateji, Planlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Fırat Yaman Er: -

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, yüzde 100 yerli, yeni nesil dijital müşteri iletişim platformu JetFix’i kurumların kullanımına sundu. Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom, kurumlar için tamamen yerli, yeni nesil dijital müşteri iletişim platformu JetFix'i hayata geçirdi. Kurumların müşterileri ile gerçekleştirdikleri iletişim süreçlerini iyileştirmeyi, zaman, maliyet ve yönetim gibi alanlarda firmalara destek olmayı hedefleyen şirket, JetFix'i 3 ana ürünle kurumlarla buluşturuyor. JetFix'in Livechat ürünü ile kurumlara canlı mesajlaşma ve aynı anda çoklu müşteri görüşmesi imkanı sağlanırken, Chatbot ürünü ile sanal asistan üzerinden 7/24 mesajlaşma sunuluyor. Ayrıca, Omnichannel (çoklu kanal yönetimi) ürünüyle kurumlar, özellikle sosyal medya ve e-mail kanallarından gelen talep, bilgi ve öneri gibi tüm geri bildirimlerine daha hızlı ve verimli yanıt verebiliyor.- "JetFix ile kurumların faaliyet giderlerini azaltıyoruz"Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Strateji, Planlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Fırat Yaman Er, "Türk Telekom olarak, mükemmel müşteri deneyimi ve geniş ürün çeşitliliği yaklaşımımız kapsamında şimdi de kurumlara JetFix ile destek veriyoruz. Bu yeni platformumuz ile firmalar için müşteri iletişim kanallarını tekilleştiriyoruz. Böylece kurumların faaliyet giderlerini azaltıyor, güvenli ve hızlı bir şekilde müşteri hizmetleri sunabilmelerine imkan sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.- Türk Telekom’dan yapay zeka tabanlı çözümVerilen bilgiye göre, JetFix’in yapay zeka tabanlı çözümü Chatbot, doğal dil işleme (NLP) ve kendini sürekli geliştirebilme özelliği sayesinde Türkçe cümleleri kolaylıkla anlıyor ve müşteri ile iletişim halindeyken konuşma diline uygun cevaplar verebiliyor. Chatbot, ayrıca kurumların talep ettikleri çeşitli platformlarla entegre bir şekilde çalışarak kurumların müşterileriyle gerçekleştirdikleri iletişim deneyimini üst seviyelere çıkarıyor.
JetFix, kurumlara sunduğu Livechat, Chatbot ve Omnichannel ürünleri ile kurumların müşteri ilişkileri yönetimlerini daha hızlı ve verimli yapmalarına imkan sağlıyor- Türk Telekom Strateji, Planlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Fırat Yaman Er: -

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, yüzde 100 yerli, yeni nesil dijital müşteri iletişim platformu JetFix’i kurumların kullanımına sundu.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom, kurumlar için tamamen yerli, yeni nesil dijital müşteri iletişim platformu JetFix'i hayata geçirdi.

Kurumların müşterileri ile gerçekleştirdikleri iletişim süreçlerini iyileştirmeyi, zaman, maliyet ve yönetim gibi alanlarda firmalara destek olmayı hedefleyen şirket, JetFix'i 3 ana ürünle kurumlarla buluşturuyor.

JetFix'in Livechat ürünü ile kurumlara canlı mesajlaşma ve aynı anda çoklu müşteri görüşmesi imkanı sağlanırken, Chatbot ürünü ile sanal asistan üzerinden 7/24 mesajlaşma sunuluyor.

Ayrıca, Omnichannel (çoklu kanal yönetimi) ürünüyle kurumlar, özellikle sosyal medya ve e-mail kanallarından gelen talep, bilgi ve öneri gibi tüm geri bildirimlerine daha hızlı ve verimli yanıt verebiliyor.


- "JetFix ile kurumların faaliyet giderlerini azaltıyoruz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Strateji, Planlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Fırat Yaman Er, "Türk Telekom olarak, mükemmel müşteri deneyimi ve geniş ürün çeşitliliği yaklaşımımız kapsamında şimdi de kurumlara JetFix ile destek veriyoruz. Bu yeni platformumuz ile firmalar için müşteri iletişim kanallarını tekilleştiriyoruz. Böylece kurumların faaliyet giderlerini azaltıyor, güvenli ve hızlı bir şekilde müşteri hizmetleri sunabilmelerine imkan sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.


- Türk Telekom’dan yapay zeka tabanlı çözüm


Verilen bilgiye göre, JetFix’in yapay zeka tabanlı çözümü Chatbot, doğal dil işleme (NLP) ve kendini sürekli geliştirebilme özelliği sayesinde Türkçe cümleleri kolaylıkla anlıyor ve müşteri ile iletişim halindeyken konuşma diline uygun cevaplar verebiliyor.

Chatbot, ayrıca kurumların talep ettikleri çeşitli platformlarla entegre bir şekilde çalışarak kurumların müşterileriyle gerçekleştirdikleri iletişim deneyimini üst seviyelere çıkarıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.