pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türk Telekom'dan "İkili Cihaz" Kampanyası

Spor 21.10.2016 - 10:48, Güncelleme: 21.10.2016 - 10:48
 

Türk Telekom'dan "İkili Cihaz" Kampanyası

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, hem kendilerine hem de sevdiklerine aynı anda iki akıllı telefon satın almak isteyen müşterilerine özel bir kampanya başlatıyor....

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, hem kendilerine hem de sevdiklerine aynı anda iki akıllı telefon satın almak isteyen müşterilerine özel bir kampanya başlatıyor. Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, "İkili Cihaz" kampanyası, bir akıllı telefon satın alan şirket müşterilerinin sevdiklerine de ikinci bir akıllı telefonu hiç beklemeden, avantajlı ödeme koşulları ve 24 ay taksitle satın alma imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında Türk Telekom müşterileri, şirketin cihaz portföyünde yer alan Samsung, Apple, LG, HTC, Sony gibi önde gelen cihaz üreticilerine ait 4.5G uyumlu akıllı telefonlardan diledikleri iki tanesini aynı anda satın alabilecek. Kullanıcılar, cihazları yüzlerce teklif seçeneği arasından ister tarifelerine ek, ister internet paketli isterlerse de kendi taksitlerini kendilerinin belirleyebileceği taksit planlama sistemini belirleyerek alabilecek.Türk Telekom, kampanya kapsamında her iki telefonunu da Samsung Galaxy A (2016) serisine ait cihazlardan seçen kullanıcılara, telefonları 384 lira indirimle satın alma imkanı sunuyor.
İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, hem kendilerine hem de sevdiklerine aynı anda iki akıllı telefon satın almak isteyen müşterilerine özel bir kampanya başlatıyor....

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, hem kendilerine hem de sevdiklerine aynı anda iki akıllı telefon satın almak isteyen müşterilerine özel bir kampanya başlatıyor.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, "İkili Cihaz" kampanyası, bir akıllı telefon satın alan şirket müşterilerinin sevdiklerine de ikinci bir akıllı telefonu hiç beklemeden, avantajlı ödeme koşulları ve 24 ay taksitle satın alma imkanı sunuyor.

Kampanya kapsamında Türk Telekom müşterileri, şirketin cihaz portföyünde yer alan Samsung, Apple, LG, HTC, Sony gibi önde gelen cihaz üreticilerine ait 4.5G uyumlu akıllı telefonlardan diledikleri iki tanesini aynı anda satın alabilecek. Kullanıcılar, cihazları yüzlerce teklif seçeneği arasından ister tarifelerine ek, ister internet paketli isterlerse de kendi taksitlerini kendilerinin belirleyebileceği taksit planlama sistemini belirleyerek alabilecek.

Türk Telekom, kampanya kapsamında her iki telefonunu da Samsung Galaxy A (2016) serisine ait cihazlardan seçen kullanıcılara, telefonları 384 lira indirimle satın alma imkanı sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.