pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türk Telekom'dan Açıklama:

27.10.2016 - 12:28, Güncelleme: 27.10.2016 - 12:28
 

Türk Telekom'dan Açıklama:

"Türkiye'de iletişimin sürekliliği ve güvenliği için çalışmakta, müşterilerimizin kişisel verilerinin gizliliğinin korunmasına büyük önem vermekte ve bu hususta hassasiyetle hareket etmekteyiz"

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom tarafından, kişisel verilerin gizliliğiyle ilgili basında çıkan haberlere yönelik, "Türkiye'de iletişimin sürekliliği ve güvenliği için çalışmakta, müşterilerimizin kişisel verilerinin gizliliğinin korunmasına büyük önem vermekte ve bu hususta hassasiyetle hareket etmekteyiz." açıklaması yapıldı.Şirketten yapılan açıklamada, basında yer alan kişisel verilerin gizliliğiyle ilgili Türk Telekom Grubu Şirketlerini konu eden haberler hakkında kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına açıklamaya ihtiyaç duyulduğu belirtildi.Türk Telekom'un, gerçekleştirdiği yatırımlarla müşterilerine her zaman en son teknolojiye sahip ürün ve hizmetler sunmak için çalıştığı belirtilen açıklamada, bu doğrultuda şebekelerde dünya standartlarında ve ileri teknolojiye sahip ekipmanlar kullanıldığı, her zaman güvenli iletişim hizmetlerini sunmak için teknolojinin tüm imkanlarından faydalanıldığı kaydedildi.Açıklamada, tüm dünyada artan siber tehditler karşısında kesintisiz ve güvenli iletişim için ihtiyaç duyulan güvenlik yatırımlarının da sürdürüldüğü vurgulanarak, şu ifadelere yer verildi:"Türkiye'de haberleşme özgürlüğü, kişisel verilerin kullanılması ve korunması başta anayasanın kişisel verilerin korunmasını isteme hakkını düzenleyen 20. maddesi ve haberleşme hürriyetini düzenleyen 22. maddesi kapsamında güvence altına alınmıştır. Bu bağlamda başta 5809 Sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu olmak üzere çıkartılan yasalar, yürürlüğe giren ikincil düzenlemeler ve düzenleyici kurumların aldığı aksiyonlar şirketimizi kişisel bilgilerin korunması ve gizliliğiyle ilgili detaylı yükümlülüklere tabi kılmaktadır. Aynı şekilde, kişisel verilerin, ticari amaçlarla kullanılması yine yasalar ve yönetmelikler kapsamında düzenlenmiştir. Kamuoyunun bilmesini isteriz ki Türk Telekom olarak, Türkiye'de iletişimin sürekliliği ve güvenliği için çalışmakta, müşterilerimizin kişisel verilerinin gizliliğinin korunmasına büyük önem vermekte ve bu hususta hassasiyetle hareket etmekteyiz. Bu itibarla, Türk Telekom olarak tabi olduğumuz yasalara ve mevzuata tam uygun şekilde hareket etmekte olduğumuzu kamuoyunun bilgisine önemle duyururuz."
"Türkiye'de iletişimin sürekliliği ve güvenliği için çalışmakta, müşterilerimizin kişisel verilerinin gizliliğinin korunmasına büyük önem vermekte ve bu hususta hassasiyetle hareket etmekteyiz"

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom tarafından, kişisel verilerin gizliliğiyle ilgili basında çıkan haberlere yönelik, "Türkiye'de iletişimin sürekliliği ve güvenliği için çalışmakta, müşterilerimizin kişisel verilerinin gizliliğinin korunmasına büyük önem vermekte ve bu hususta hassasiyetle hareket etmekteyiz." açıklaması yapıldı.

Şirketten yapılan açıklamada, basında yer alan kişisel verilerin gizliliğiyle ilgili Türk Telekom Grubu Şirketlerini konu eden haberler hakkında kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına açıklamaya ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

Türk Telekom'un, gerçekleştirdiği yatırımlarla müşterilerine her zaman en son teknolojiye sahip ürün ve hizmetler sunmak için çalıştığı belirtilen açıklamada, bu doğrultuda şebekelerde dünya standartlarında ve ileri teknolojiye sahip ekipmanlar kullanıldığı, her zaman güvenli iletişim hizmetlerini sunmak için teknolojinin tüm imkanlarından faydalanıldığı kaydedildi.

Açıklamada, tüm dünyada artan siber tehditler karşısında kesintisiz ve güvenli iletişim için ihtiyaç duyulan güvenlik yatırımlarının da sürdürüldüğü vurgulanarak, şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye'de haberleşme özgürlüğü, kişisel verilerin kullanılması ve korunması başta anayasanın kişisel verilerin korunmasını isteme hakkını düzenleyen 20. maddesi ve haberleşme hürriyetini düzenleyen 22. maddesi kapsamında güvence altına alınmıştır. Bu bağlamda başta 5809 Sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu olmak üzere çıkartılan yasalar, yürürlüğe giren ikincil düzenlemeler ve düzenleyici kurumların aldığı aksiyonlar şirketimizi kişisel bilgilerin korunması ve gizliliğiyle ilgili detaylı yükümlülüklere tabi kılmaktadır. Aynı şekilde, kişisel verilerin, ticari amaçlarla kullanılması yine yasalar ve yönetmelikler kapsamında düzenlenmiştir.

Kamuoyunun bilmesini isteriz ki Türk Telekom olarak, Türkiye'de iletişimin sürekliliği ve güvenliği için çalışmakta, müşterilerimizin kişisel verilerinin gizliliğinin korunmasına büyük önem vermekte ve bu hususta hassasiyetle hareket etmekteyiz. Bu itibarla, Türk Telekom olarak tabi olduğumuz yasalara ve mevzuata tam uygun şekilde hareket etmekte olduğumuzu kamuoyunun bilgisine önemle duyururuz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.