pendik escort bayan
ak

Türk Telekom Ve İnnova, Bilişim 500'de Ödülleri Topladı

Spor 05.07.2019 - 12:13, Güncelleme: 05.07.2019 - 12:13
 

Türk Telekom Ve İnnova, Bilişim 500'de Ödülleri Topladı

Türk Telekom ve iştiraki İnnova Bilişim 500 ödülleri kapsamında 3'er ödüle layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom ve iştiraki İnnova, bu yıl 20'ncisi düzenlenen Bilişim 500'de 3'er ödül aldı.Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, Bilişim 500 ödüllerinin hizmet sağlayıcı bölümünde "İnternet" ve "Sabit Telefon Hizmetleri" kategorilerinde birinci oldu. Türk Telekom ayrıca Ankara Şirketleri ilk 10 listesinde de birinci sırada yer aldı. Türk Telekom'un bilgi teknolojileri çözümleri sağlayıcısı İnnova ise üç ayrı dalda ödüle layık görüldü. Bilişim 500 ödüllerinin sistem entegratörü ve iş ortağı bölümünde "Danışmanlık", "CRM" ve "ERP" kategorilerinde birinci olan İnnova, satış gelirlerine göre genel sıralamada ise 28. sırada yer aldı.
Türk Telekom ve iştiraki İnnova Bilişim 500 ödülleri kapsamında 3'er ödüle layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom ve iştiraki İnnova, bu yıl 20'ncisi düzenlenen Bilişim 500'de 3'er ödül aldı.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, Bilişim 500 ödüllerinin hizmet sağlayıcı bölümünde "İnternet" ve "Sabit Telefon Hizmetleri" kategorilerinde birinci oldu. Türk Telekom ayrıca Ankara Şirketleri ilk 10 listesinde de birinci sırada yer aldı.

Türk Telekom'un bilgi teknolojileri çözümleri sağlayıcısı İnnova ise üç ayrı dalda ödüle layık görüldü.

Bilişim 500 ödüllerinin sistem entegratörü ve iş ortağı bölümünde "Danışmanlık", "CRM" ve "ERP" kategorilerinde birinci olan İnnova, satış gelirlerine göre genel sıralamada ise 28. sırada yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.