pendik escort bayan
ak

Türk Telekom Projeleri Gsma Mobil Dünya Kongresi Finalinde

Spor 13.02.2018 - 10:23, Güncelleme: 13.02.2018 - 10:23
 

Türk Telekom Projeleri Gsma Mobil Dünya Kongresi Finalinde

Ödüllerin kazananları, 27 Şubat'ta Barselona'da düzenlenecek kongrede ilan edilecek

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, mobil iletişim alanında küresel çaptaki en önemli organizasyonlar arasında yer alan ve geleceğin teknolojilerinin sergilendiği GSMA Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenlenen Global Mobil Ödülleri’nde 2 projesi ile finale kaldı.Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom, "Daha İyi Bir Gelecek Yaratmak” temasıyla yeni nesil iletişim dünyasındaki gelişmelerin masaya yatırılacağı, mobil iletişim alanında küresel çaptaki en önemli organizasyonlar arasında yer alan ve geleceğin teknolojilerinin sergilendiği GSMA Mobil Dünya Kongresi'nde düzenlenen Global Mobil Ödülleri’nde iki projesiyle finale katılacak.Türk Telekom, teknoloji ile sosyal sorumluluğu birleştiren "Günışığı Oyunları" uygulamasıyla "Eğitimde En Yenilikçi Mobil Uygulama" kategorisinde, Teknoloji Seferberliği Projesi ile "Gelişmekte Olan Pazarlarda Kadınlara Yönelik En İyi Mobil Yenilik" kategorisinde finale kaldı. Ödüllerin kazananları, 27 Şubat’ta İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenecek GSMA Mobil Dünya Kongresi'nde ilan edilecek. - Kadınlar için "Teknoloji Seferberliği" Türk Telekom’un Ar-Ge birimi tarafından geliştirilen "Günışığı Oyunları" uygulaması, az görenlerin işlevsel olarak görme becerilerini artırmalarına ve el-göz koordinasyonlarını geliştirmelerine katkı sağlamak üzere tasarlandı.Uygulama, şekiller, rakamlar ve harflerin olduğu üç ayrı bölüm ve 20 ayrı seviyeden oluşuyor. Mobil, web ve windows platformları üzerinde çalışan oyunlar, Türkçe ve İngilizce dil seçenekleriyle Türkiye ile aynı anda tüm dünyada ücretsiz olarak hizmete sunuluyor."Teknoloji Seferberliği Projesi" kapsamında, "Senin Zamanın" mottosuyla Ordu’dan yola çıkan Türk Telekom Gezici Eğitim Tırı ile Giresun’dan Ağrı’ya, Erzurum’dan İzmir’e toplam 38 ilde yaklaşık 5 bin katılımcıya doğrudan teknoloji eğitimleri verildi. Projeyle özellikle kadınlar arasında mobil internet kullanımını yaygınlaştırmak ve hayatı kolaylaştıran mobil uygulamaları daha fazla kişiyle tanıştırmak amaçlandı. Eğitim, dolaylı olarak yaklaşık 20 bin kişiye ulaştı. Katılımcıların yüzde 88’i ilk kez e-devletin nasıl kullanılacağını bu eğitimlerde öğrenirken, yüzde 12’si ise proje kapsamında ilk kez internetle tanıştı.
Ödüllerin kazananları, 27 Şubat'ta Barselona'da düzenlenecek kongrede ilan edilecek

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, mobil iletişim alanında küresel çaptaki en önemli organizasyonlar arasında yer alan ve geleceğin teknolojilerinin sergilendiği GSMA Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenlenen Global Mobil Ödülleri’nde 2 projesi ile finale kaldı.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom, "Daha İyi Bir Gelecek Yaratmak” temasıyla yeni nesil iletişim dünyasındaki gelişmelerin masaya yatırılacağı, mobil iletişim alanında küresel çaptaki en önemli organizasyonlar arasında yer alan ve geleceğin teknolojilerinin sergilendiği GSMA Mobil Dünya Kongresi'nde düzenlenen Global Mobil Ödülleri’nde iki projesiyle finale katılacak.

Türk Telekom, teknoloji ile sosyal sorumluluğu birleştiren "Günışığı Oyunları" uygulamasıyla "Eğitimde En Yenilikçi Mobil Uygulama" kategorisinde, Teknoloji Seferberliği Projesi ile "Gelişmekte Olan Pazarlarda Kadınlara Yönelik En İyi Mobil Yenilik" kategorisinde finale kaldı.

Ödüllerin kazananları, 27 Şubat’ta İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenecek GSMA Mobil Dünya Kongresi'nde ilan edilecek.


- Kadınlar için "Teknoloji Seferberliği"


Türk Telekom’un Ar-Ge birimi tarafından geliştirilen "Günışığı Oyunları" uygulaması, az görenlerin işlevsel olarak görme becerilerini artırmalarına ve el-göz koordinasyonlarını geliştirmelerine katkı sağlamak üzere tasarlandı.

Uygulama, şekiller, rakamlar ve harflerin olduğu üç ayrı bölüm ve 20 ayrı seviyeden oluşuyor. Mobil, web ve windows platformları üzerinde çalışan oyunlar, Türkçe ve İngilizce dil seçenekleriyle Türkiye ile aynı anda tüm dünyada ücretsiz olarak hizmete sunuluyor.

"Teknoloji Seferberliği Projesi" kapsamında, "Senin Zamanın" mottosuyla Ordu’dan yola çıkan Türk Telekom Gezici Eğitim Tırı ile Giresun’dan Ağrı’ya, Erzurum’dan İzmir’e toplam 38 ilde yaklaşık 5 bin katılımcıya doğrudan teknoloji eğitimleri verildi.

Projeyle özellikle kadınlar arasında mobil internet kullanımını yaygınlaştırmak ve hayatı kolaylaştıran mobil uygulamaları daha fazla kişiyle tanıştırmak amaçlandı. Eğitim, dolaylı olarak yaklaşık 20 bin kişiye ulaştı. Katılımcıların yüzde 88’i ilk kez e-devletin nasıl kullanılacağını bu eğitimlerde öğrenirken, yüzde 12’si ise proje kapsamında ilk kez internetle tanıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.