pendik escort bayan
ak

Türk Telekom Paketlerine Üye Olan Kazanıyor

Spor 24.10.2016 - 10:28, Güncelleme: 24.10.2016 - 10:28
 

Türk Telekom Paketlerine Üye Olan Kazanıyor

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, Bilgi ve Eğlence Paketleri’ne üye olan abonelerine özel gerçekleştirdiği kampanyayla hediye kazanma fırsatı sunuyor. Şirket...

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, Bilgi ve Eğlence Paketleri’ne üye olan abonelerine özel gerçekleştirdiği kampanyayla hediye kazanma fırsatı sunuyor. Şirket açıklamasına göre, kampanya kapsamında 31 Aralık 2016 tarihine kadar Türk Telekom Bilgi ve Eğlence Paketleri'nden herhangi birine üye olan Türk Telekom aboneleri, Suzuki marka motosiklet, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) iki kişilik tatil, TT175, iPhone 6S, Samsung S7 veya Apple Watch kazanma şansını yakalayacak. Anadolu Ajansı (AA) Haber Paketi, İddialı Haber Paketi, KPSS Haber Paketi, Kadınca Yaşam Paketi, Sinema Paketi, Kamu Haber Paketi, Karikatür Paketi, Astroloji Paketi, Tivibu Spor, Oyun, Ringa ve Türk Telekom Müzik paketlerinden oluşan Türk Telekom Bilgi ve Eğlence Paketleri'nden herhangi birine üye olmak isteyen abonelerin, PAKET yazarak 9090’a kısa mesaj göndermeleri yeterli olacak.Türk Telekom bireysel faturalı ve faturasız abonelerin katılabileceği kampanya kapsamında kazananlar 11 Ocak 2017 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilecek çekilişle belirlenecek.
İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, Bilgi ve Eğlence Paketleri’ne üye olan abonelerine özel gerçekleştirdiği kampanyayla hediye kazanma fırsatı sunuyor. Şirket...

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, Bilgi ve Eğlence Paketleri’ne üye olan abonelerine özel gerçekleştirdiği kampanyayla hediye kazanma fırsatı sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, kampanya kapsamında 31 Aralık 2016 tarihine kadar Türk Telekom Bilgi ve Eğlence Paketleri'nden herhangi birine üye olan Türk Telekom aboneleri, Suzuki marka motosiklet, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) iki kişilik tatil, TT175, iPhone 6S, Samsung S7 veya Apple Watch kazanma şansını yakalayacak.

Anadolu Ajansı (AA) Haber Paketi, İddialı Haber Paketi, KPSS Haber Paketi, Kadınca Yaşam Paketi, Sinema Paketi, Kamu Haber Paketi, Karikatür Paketi, Astroloji Paketi, Tivibu Spor, Oyun, Ringa ve Türk Telekom Müzik paketlerinden oluşan Türk Telekom Bilgi ve Eğlence Paketleri'nden herhangi birine üye olmak isteyen abonelerin, PAKET yazarak 9090’a kısa mesaj göndermeleri yeterli olacak.

Türk Telekom bireysel faturalı ve faturasız abonelerin katılabileceği kampanya kapsamında kazananlar 11 Ocak 2017 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilecek çekilişle belirlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.