pendik escort bayan
ak

Türk Tarih Kurumundan "Ermeni Meselesi" Belgeseli

22.07.2018 - 14:53, Güncelleme: 22.07.2018 - 14:53
 

Türk Tarih Kurumundan "Ermeni Meselesi" Belgeseli

Kurum, 5 dilde "Ermeni Meselesi" temalı 7 bölümden oluşan kısa belgeseller hazırladı

ANKARA (AA) - Türk Tarih Kurumunca, 5 dilde "Ermeni Meselesi" temalı 7 bölümden oluşan kısa belgeseller hazırlandı.Kurumdan, yapılan yazılı açıklamada, belgesellerin "Ermenilerin Osmanlı Devleti'ne İsyanı, Terör ve Propaganda" başlığı altında yerli ve yabancı kamuoyunu bilgilendirmek üzere hazırlandığı belirtilerek, şu bilgiler verildi:"Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Almanca ve Fransızca hazırlanan belgeseller; 1. Bölüm: '1915 Terör ve İsyan', 2. Bölüm: '1915 Tehcir ve İskan', 3. Bölüm: 'Diaspora, Diplomasi ve Propaganda', 4. Bölüm: 'Asala: Ateş ve Kan, 5. Bölüm: Sahte Belgeler ve Gerçekler', 6. Bölüm: 'Tarihsiz Diplomasi', 7. Bölüm: 'İlk Ateş: 1915 Müslüman Ahaliye Mezalim' alt başlıklarından oluşuyor."Açıklamada, belgesellere http://www.ttk.gov.tr/guncel/ermeni-meselesi-hakkinda-yerli-ve-yabanci-kamuoyunu-bilgilendirmek-amaciyla-hazirlanan-belgesel/ bağlantısı üzerinden izlenebileceği kaydedildi.
Kurum, 5 dilde "Ermeni Meselesi" temalı 7 bölümden oluşan kısa belgeseller hazırladı

ANKARA (AA) - Türk Tarih Kurumunca, 5 dilde "Ermeni Meselesi" temalı 7 bölümden oluşan kısa belgeseller hazırlandı.

Kurumdan, yapılan yazılı açıklamada, belgesellerin "Ermenilerin Osmanlı Devleti'ne İsyanı, Terör ve Propaganda" başlığı altında yerli ve yabancı kamuoyunu bilgilendirmek üzere hazırlandığı belirtilerek, şu bilgiler verildi:

"Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Almanca ve Fransızca hazırlanan belgeseller; 1. Bölüm: '1915 Terör ve İsyan', 2. Bölüm: '1915 Tehcir ve İskan', 3. Bölüm: 'Diaspora, Diplomasi ve Propaganda', 4. Bölüm: 'Asala: Ateş ve Kan, 5. Bölüm: Sahte Belgeler ve Gerçekler', 6. Bölüm: 'Tarihsiz Diplomasi', 7. Bölüm: 'İlk Ateş: 1915 Müslüman Ahaliye Mezalim' alt başlıklarından oluşuyor."

Açıklamada, belgesellere http://www.ttk.gov.tr/guncel/ermeni-meselesi-hakkinda-yerli-ve-yabanci-kamuoyunu-bilgilendirmek-amaciyla-hazirlanan-belgesel/ bağlantısı üzerinden izlenebileceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.