pendik escort bayan
ak

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 174. Yıl Dönümü

18.04.2019 - 10:48, Güncelleme: 18.04.2019 - 10:48
 

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 174. Yıl Dönümü

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Özdemir, mesajında,...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Özdemir, mesajında, şu ifadeleri kullandı:"Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftası'nı kutluyorum. Vatan için görev başında şehit olan polislerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyorum. Rabbim, verdikleri mücadelede her zaman muvaffakiyet nasip etsin."
NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Özdemir, mesajında,...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özdemir, mesajında, şu ifadeleri kullandı:

"Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftası'nı kutluyorum. Vatan için görev başında şehit olan polislerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyorum. Rabbim, verdikleri mücadelede her zaman muvaffakiyet nasip etsin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.