pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. Yıl Dönümü

10.04.2018 - 13:28, Güncelleme: 10.04.2018 - 13:28
 

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. Yıl Dönümü

Kırıkkale ve Kırşehir'de tören düzenlendi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale ve Kırşehir'de, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törende, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Selçuk Doğuş, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.Kırıkkale Şehitliği'nde devam eden törende, şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, İl Emniyet Müdürü Çorumlu ve İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural ile beraberindekiler, şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı.Vali Haktankaçmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümünü kutlayarak, şehitlere rahmet diledi.Haktankaçmaz, "Şehit aileleriyle de bir araya geldik. Ülkemizde vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerinin korunması kapsamında polislerimizin yaptığı görev çok önemli. Kutlamalarla polis teşkilatı haklı bir gururu yaşıyor. İnşallah daha huzurlu ve güvenli bir Türkiye için hep birlikte çalışacağız. Allah, devletimizi ve milletimizi korusun." diye konuştu.- KırşehirKırşehir'deki tören Cacabey Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde başladı.İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Kasım Varol, anıta çelenk koydu. Vali Vekili Adnan Kayık, burada yaptığı konuşmada, köklü bir kuruluş olan Türk Polis Teşkilatının devlete ve millete 173 yıldır şanla, şerefle hizmet ettiğini söyledi. Teşkilat mensuplarının gece gündüz demeden, saat farkı gözetmeden milletin huzuru için görev yaptığını belirten Kayık, "Türk Polis Teşkilatımız, çalışmalarıyla dosta güven, düşmana korku vermektedir. Türk Polis Teşkilatı, 173 yıldır biriktirdiği tecrübe ve teknolojik donanımıyla vatandaşlarımıza kaliteli hizmetler sunmaktadır. Büyük bir disiplin ilkesi içerisinde hareket eden teşkilatın 10 Nisan Polis Günü'nü kutluyorum." dedi. İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz de demokratik hukuk devletlerinin temel görevinin vatandaşlarının can ve mal güvenliğini korumak, kollamak, huzur ve sükununu sağlamak olduğunu vurguladı. Programa, Belediye Başkan Vekili Emre Şahinci, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, askeri yetkililer, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, emniyet mensupları ile vatandaşlar katıldı. Kutlama programı kapsamında Kırşehir Polisevi'nde konuklara ikramda bulunuldu.
Kırıkkale ve Kırşehir'de tören düzenlendi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale ve Kırşehir'de, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törende, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Selçuk Doğuş, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

Kırıkkale Şehitliği'nde devam eden törende, şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, İl Emniyet Müdürü Çorumlu ve İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural ile beraberindekiler, şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı.

Vali Haktankaçmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümünü kutlayarak, şehitlere rahmet diledi.

Haktankaçmaz, "Şehit aileleriyle de bir araya geldik. Ülkemizde vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerinin korunması kapsamında polislerimizin yaptığı görev çok önemli. Kutlamalarla polis teşkilatı haklı bir gururu yaşıyor. İnşallah daha huzurlu ve güvenli bir Türkiye için hep birlikte çalışacağız. Allah, devletimizi ve milletimizi korusun." diye konuştu.

- Kırşehir

Kırşehir'deki tören Cacabey Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde başladı.

İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Kasım Varol, anıta çelenk koydu.

Vali Vekili Adnan Kayık, burada yaptığı konuşmada, köklü bir kuruluş olan Türk Polis Teşkilatının devlete ve millete 173 yıldır şanla, şerefle hizmet ettiğini söyledi.

Teşkilat mensuplarının gece gündüz demeden, saat farkı gözetmeden milletin huzuru için görev yaptığını belirten Kayık, "Türk Polis Teşkilatımız, çalışmalarıyla dosta güven, düşmana korku vermektedir. Türk Polis Teşkilatı, 173 yıldır biriktirdiği tecrübe ve teknolojik donanımıyla vatandaşlarımıza kaliteli hizmetler sunmaktadır. Büyük bir disiplin ilkesi içerisinde hareket eden teşkilatın 10 Nisan Polis Günü'nü kutluyorum." dedi.

İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz de demokratik hukuk devletlerinin temel görevinin vatandaşlarının can ve mal güvenliğini korumak, kollamak, huzur ve sükununu sağlamak olduğunu vurguladı.

Programa, Belediye Başkan Vekili Emre Şahinci, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, askeri yetkililer, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, emniyet mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Kutlama programı kapsamında Kırşehir Polisevi'nde konuklara ikramda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.