pendik escort bayan
ak

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. Yıl Dönümü

09.04.2018 - 17:48, Güncelleme: 09.04.2018 - 17:48
 

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. Yıl Dönümü

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle mesaj yayımladı. Meral mesajında,...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle mesaj yayımladı. Meral mesajında, Türk polis teşkilatının, 173 yıllık tecrübe ve birikimiyle milletin barış, huzur ve emniyet içinde yaşamasının en büyük güvencelerinden biri olduğunu belirtti.Köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olan polis teşkilatının, kanunların uygulanmasını gözetmek, kamu düzenini ve vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak yönünde kutsal bir görev üstlendiğini ifade eden Meral, şunları kaydetti:"Aziz milletimizin emniyet ve asayişi, huzur ve güveni, dirlik ve düzenliği için Türk polisi, bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti’ne, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine yönelen her türlü saldırı ve tehdidi büyük bir başarı ile bertaraf etmiştir ve bundan sonra da etmeye devam edecektir. Bu duygularla Türk polis teşkilatı mensuplarının 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyorum. Görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle yad ediyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başında bulunanlara ve emekli olanlara aileleriyle sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum."
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle mesaj yayımladı. Meral mesajında,...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Meral mesajında, Türk polis teşkilatının, 173 yıllık tecrübe ve birikimiyle milletin barış, huzur ve emniyet içinde yaşamasının en büyük güvencelerinden biri olduğunu belirtti.

Köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olan polis teşkilatının, kanunların uygulanmasını gözetmek, kamu düzenini ve vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak yönünde kutsal bir görev üstlendiğini ifade eden Meral, şunları kaydetti:

"Aziz milletimizin emniyet ve asayişi, huzur ve güveni, dirlik ve düzenliği için Türk polisi, bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti’ne, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine yönelen her türlü saldırı ve tehdidi büyük bir başarı ile bertaraf etmiştir ve bundan sonra da etmeye devam edecektir. Bu duygularla Türk polis teşkilatı mensuplarının 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyorum. Görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle yad ediyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başında bulunanlara ve emekli olanlara aileleriyle sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.