pendik escort bayan
ak

Türk Polis Teşkilatı'nın 174. Kuruluş Yıl Dönümü

18.04.2019 - 10:48, Güncelleme: 18.04.2019 - 10:48
 

Türk Polis Teşkilatı'nın 174. Kuruluş Yıl Dönümü

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Salih Ayhan, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Ayhan mesajında, 174 yıllık...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Salih Ayhan, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Ayhan mesajında, 174 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan emniyet teşkilatının, sosyal hukuk devleti çerçevesinde, yasaların uygulanması, temel hak ve özgürlüklerin korunmasında büyük özveri ile çalıştığını belirtti.Teşkilatın, bu önemli sorumluluğu engin birikimini ve tecrübesini çağın yenilikleri ve demokratik değerlerle harmanlayarak başarıyla sürdürdüğünü aktaran Ayhan, şunları kaydetti:"Emniyet teşkilatımız, gece gündüz demeden, fedakarca yürüttüğü çalışmalarıyla halkımızın takdirini kazanmaktadır. Asayişin, huzur ve güvenin hukuk kuralları içerisinde gerçekleşmesinin teminatı olan polislerimiz, her şart altında canlarını ortaya koyarak, görevlerini ifa etmektedirler. Sivas’ımızın huzur ve güven kenti olmasında etkin rol üstlenen Sivas Emniyet Müdürlüğümüz de mesai mefhumu gözetmeksizin yürüttükleri gayretli çalışmalarıyla halkımızın gönlünde önemli bir yer edinmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemiz için canlarını seve seve feda eden şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anar, tüm emniyet teşkilatımızın Polis Haftasını kutlarım."
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Salih Ayhan, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Ayhan mesajında, 174 yıllık...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Salih Ayhan, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ayhan mesajında, 174 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan emniyet teşkilatının, sosyal hukuk devleti çerçevesinde, yasaların uygulanması, temel hak ve özgürlüklerin korunmasında büyük özveri ile çalıştığını belirtti.

Teşkilatın, bu önemli sorumluluğu engin birikimini ve tecrübesini çağın yenilikleri ve demokratik değerlerle harmanlayarak başarıyla sürdürdüğünü aktaran Ayhan, şunları kaydetti:

"Emniyet teşkilatımız, gece gündüz demeden, fedakarca yürüttüğü çalışmalarıyla halkımızın takdirini kazanmaktadır. Asayişin, huzur ve güvenin hukuk kuralları içerisinde gerçekleşmesinin teminatı olan polislerimiz, her şart altında canlarını ortaya koyarak, görevlerini ifa etmektedirler. Sivas’ımızın huzur ve güven kenti olmasında etkin rol üstlenen Sivas Emniyet Müdürlüğümüz de mesai mefhumu gözetmeksizin yürüttükleri gayretli çalışmalarıyla halkımızın gönlünde önemli bir yer edinmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemiz için canlarını seve seve feda eden şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anar, tüm emniyet teşkilatımızın Polis Haftasını kutlarım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.