pendik escort bayan
ak

Türk Polis Teşkilatının 173'üncü Kuruluş Yıl Dönümü

10.04.2018 - 12:13, Güncelleme: 10.04.2018 - 12:13
 

Türk Polis Teşkilatının 173'üncü Kuruluş Yıl Dönümü

BBP Genel Başkanı Destici:- "İçeride ve dışarıda yiğitçe terörün tüm unsurlarına karşı mücadele eden kahraman polisler, Türkiye'nin, vatanın ve devletin yılmaz bekçileri aynı zamanda huzurun ve güvenin de teminatıdır"

ANKARA (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, içeride ve dışarıda yiğitçe terörün tüm unsurlarına karşı mücadele eden kahraman polislerin, vatanın ve devletin yılmaz bekçileri, huzurun ve güvenin teminatı olduğunu belirtti.Destici, yayımladığı mesajla Türk Polis Teşkilatının 173'üncü kuruluş yıl dönümünü kutladı. "İçeride ve dışarıda yiğitçe terörün tüm unsurlarına karşı mücadele eden kahraman polisler, Türkiye'nin, vatanın ve devletin yılmaz bekçileri aynı zamanda huzurun ve güvenin de teminatıdır" ifadesini kullanan Destici, emniyet teşkilatına şükranlarını sundu. Destici, mesajında, şunları kaydetti:"Bu mücadelede şehit olan polis kardeşlerimiz var hepsini rahmetle minnetle ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Tedavi gören yaralı gazi polislerimiz var, Rabb'im onlara acil şifalar nasip etsin. Kahramanca mücadele eden polislerimizin Rabb'im her daim yar ve yardımcıları olsun."
BBP Genel Başkanı Destici:- "İçeride ve dışarıda yiğitçe terörün tüm unsurlarına karşı mücadele eden kahraman polisler, Türkiye'nin, vatanın ve devletin yılmaz bekçileri aynı zamanda huzurun ve güvenin de teminatıdır"

ANKARA (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, içeride ve dışarıda yiğitçe terörün tüm unsurlarına karşı mücadele eden kahraman polislerin, vatanın ve devletin yılmaz bekçileri, huzurun ve güvenin teminatı olduğunu belirtti.

Destici, yayımladığı mesajla Türk Polis Teşkilatının 173'üncü kuruluş yıl dönümünü kutladı.

"İçeride ve dışarıda yiğitçe terörün tüm unsurlarına karşı mücadele eden kahraman polisler, Türkiye'nin, vatanın ve devletin yılmaz bekçileri aynı zamanda huzurun ve güvenin de teminatıdır" ifadesini kullanan Destici, emniyet teşkilatına şükranlarını sundu.

Destici, mesajında, şunları kaydetti:

"Bu mücadelede şehit olan polis kardeşlerimiz var hepsini rahmetle minnetle ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Tedavi gören yaralı gazi polislerimiz var, Rabb'im onlara acil şifalar nasip etsin. Kahramanca mücadele eden polislerimizin Rabb'im her daim yar ve yardımcıları olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.