pendik escort bayan
ak

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü

10.04.2018 - 17:08, Güncelleme: 10.04.2018 - 17:08
 

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ve Yahyalı ilçelerinde Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. İncesu Emniyet...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ve Yahyalı ilçelerinde Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. İncesu Emniyet Müdürlüğü binasındaki programa katılan Kaymakamı Barış Demirtaş, Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ve daire amirleri, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Burunsuz'u ziyaret etti. Etkinlikler kapsamında emniyet personeli, Cumhuriyet Meydanında çocuklara ve esnafa karanfil dağıttı. İncesu Ertuğrulgazi Anaokulu öğrencileri de İncesu Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek polislerin gününü kutladı. Müdürlüğe ellerinde karanfillerle gelen öğrenciler, polislerle sohbet etti.Yahyalı'da da Cumhuriyet Meydanı'ndaki etkinlikte İlçe Emniyet Müdürü Yasin Zeki, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Zeki, törenin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğünde tebrikleri kabul etti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ve Yahyalı ilçelerinde Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. İncesu Emniyet...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ve Yahyalı ilçelerinde Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

İncesu Emniyet Müdürlüğü binasındaki programa katılan Kaymakamı Barış Demirtaş, Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ve daire amirleri, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Burunsuz'u ziyaret etti.

Etkinlikler kapsamında emniyet personeli, Cumhuriyet Meydanında çocuklara ve esnafa karanfil dağıttı.

İncesu Ertuğrulgazi Anaokulu öğrencileri de İncesu Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek polislerin gününü kutladı. Müdürlüğe ellerinde karanfillerle gelen öğrenciler, polislerle sohbet etti.

Yahyalı'da da Cumhuriyet Meydanı'ndaki etkinlikte İlçe Emniyet Müdürü Yasin Zeki, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Zeki, törenin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğünde tebrikleri kabul etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.