pendik escort bayan
ak

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü

Spor 10.04.2018 - 10:33, Güncelleme: 10.04.2018 - 10:33
 

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü

TESK Genel Başkanı Palandöken:- "Milletimizin huzur ve asayişi için 173 yıldır hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak canı pahasına görev yapan polislerimiz, sükunet ve istikrar ortamının en önemli teminatıdır"

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türk milletinin huzur ve asayişi için 173 yıldır hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak canı pahasına görev yapan polis teşkilatının, sükunet ve istikrar ortamının en önemli teminatı olduğunu bildirdi.Palandöken, Türk Polis Teşkilatının 173'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türk polisinin, demokrasinin işlemesi, özgürlüklerin korunması ve adaletin sağlanmasında çok önemli rol oynadığını ifade etti.Köklü bir geçmişe sahip olan polis teşkilatının, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne daima sahip çıkacağını belirten Palandöken, şunları kaydetti:"Milletimizin huzur ve asayişi için 173 yıldır hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak canı pahasına görev yapan polislerimiz, sükunet ve istikrar ortamının en önemli teminatıdır. Mustafa Kemal Atatürk'ün de söylediği gibi, 'Polis, asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı ve bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Herkesin polisi kendi vicdanıdır fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.' Türk Polis teşkilatının kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, görevi başında şehit olan tüm polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum."
TESK Genel Başkanı Palandöken:- "Milletimizin huzur ve asayişi için 173 yıldır hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak canı pahasına görev yapan polislerimiz, sükunet ve istikrar ortamının en önemli teminatıdır"

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türk milletinin huzur ve asayişi için 173 yıldır hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak canı pahasına görev yapan polis teşkilatının, sükunet ve istikrar ortamının en önemli teminatı olduğunu bildirdi.

Palandöken, Türk Polis Teşkilatının 173'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türk polisinin, demokrasinin işlemesi, özgürlüklerin korunması ve adaletin sağlanmasında çok önemli rol oynadığını ifade etti.

Köklü bir geçmişe sahip olan polis teşkilatının, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne daima sahip çıkacağını belirten Palandöken, şunları kaydetti:

"Milletimizin huzur ve asayişi için 173 yıldır hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak canı pahasına görev yapan polislerimiz, sükunet ve istikrar ortamının en önemli teminatıdır. Mustafa Kemal Atatürk'ün de söylediği gibi, 'Polis, asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı ve bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Herkesin polisi kendi vicdanıdır fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.' Türk Polis teşkilatının kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, görevi başında şehit olan tüm polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.