pendik escort bayan
ak

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü

09.04.2018 - 11:08, Güncelleme: 09.04.2018 - 11:08
 

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Gül, mesajında, halkın huzuru,...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Gül, mesajında, halkın huzuru, güvenliğin ve asayişin teminatı ve devletin bütünlüğü için gece gündüz demeden fedakarca hizmet sunan Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunun yaşandığını belirti. Ülkenin en köklü kurumlarından olan biri olan Türk Polis Teşkilatının milletten gördüğü sevgi ve destek ile kurulduğu günlere nazaran daha modern ve güçlü bir yapıya kavuştuğunu vurgulayan Gül, ülkede birlik, dirlik ve düzenin sürekli kılınması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan Polis Teşkilatının, sevgisini, sabrını, hoşgörüsünü, bilgisini, tecrübesi ve gelişmiş teknoloji ile birleştirdiğini, halkın huzurunu ve güvenliğini sağladığını kaydetti.Gül, mesajında şunları kaydetti:"Türk Polisi, Anayasamızın, herkesin dil, din, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç gibi benzeri sebeplerle ayrım gözetmeksizin kanun önünde eşit olduğu ilkesi doğrultusunda tam bir tarafsızlık içerisinde görev yapmakta, hukuk kuralları çerçevesinde sunulan asayiş ve emniyet hizmetlerinde gerek yurt içinde gerek yurt dışında sağladığı başarı da millet olarak göğsümüzü kabartmaktadır. İlimizin huzur ve güven kenti olmasında etkin rol üstlenen Sivas Emniyet Müdürlüğümüzde mesai mefhumu gözetmeksizin yürüttükleri gayretli çalışmalarıyla halkımızın gönlünde önemli bir yer edinmiştir. Bu vesileyle, ülkemiz için hayatını feda eden şehit polislerimizi rahmetle ve gazilerimizi minnetle anıyor, Sivas Emniyet Teşkilatına hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor. Tüm Emniyet Teşkilatımızın Polis Haftasını kutluyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Gül, mesajında, halkın huzuru,...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gül, mesajında, halkın huzuru, güvenliğin ve asayişin teminatı ve devletin bütünlüğü için gece gündüz demeden fedakarca hizmet sunan Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunun yaşandığını belirti.

Ülkenin en köklü kurumlarından olan biri olan Türk Polis Teşkilatının milletten gördüğü sevgi ve destek ile kurulduğu günlere nazaran daha modern ve güçlü bir yapıya kavuştuğunu vurgulayan Gül, ülkede birlik, dirlik ve düzenin sürekli kılınması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan Polis Teşkilatının, sevgisini, sabrını, hoşgörüsünü, bilgisini, tecrübesi ve gelişmiş teknoloji ile birleştirdiğini, halkın huzurunu ve güvenliğini sağladığını kaydetti.

Gül, mesajında şunları kaydetti:

"Türk Polisi, Anayasamızın, herkesin dil, din, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç gibi benzeri sebeplerle ayrım gözetmeksizin kanun önünde eşit olduğu ilkesi doğrultusunda tam bir tarafsızlık içerisinde görev yapmakta, hukuk kuralları çerçevesinde sunulan asayiş ve emniyet hizmetlerinde gerek yurt içinde gerek yurt dışında sağladığı başarı da millet olarak göğsümüzü kabartmaktadır.

İlimizin huzur ve güven kenti olmasında etkin rol üstlenen Sivas Emniyet Müdürlüğümüzde mesai mefhumu gözetmeksizin yürüttükleri gayretli çalışmalarıyla halkımızın gönlünde önemli bir yer edinmiştir. Bu vesileyle, ülkemiz için hayatını feda eden şehit polislerimizi rahmetle ve gazilerimizi minnetle anıyor, Sivas Emniyet Teşkilatına hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor. Tüm Emniyet Teşkilatımızın Polis Haftasını kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.