pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türk Ocakları'ndan Atatürk'e Hakarete Tepki

11.05.2017 - 18:10, Güncelleme: 11.05.2017 - 18:10
 

Türk Ocakları'ndan Atatürk'e Hakarete Tepki

TÜRK Ocakları Sivas Şube Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bozdoğan, Mustafa Kemal Atatürk'e hakarette bulunanlara tepki göstererek, "Türk milliyetçileri, Atatürk'ün şahsında Türklüğe hakaret edenlerden hesap soracaktır" dedi.

DHA - TÜRK Ocakları Sivas Şube Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bozdoğan, Mustafa Kemal Atatürk'e hakarette bulunanlara tepki göstererek, "Türk milliyetçileri, Atatürk'ün şahsında Türklüğe hakaret edenlerden hesap soracaktır" dedi.Türk Ocakları Sivas Şubesi üyeleri, ocak binasında basın toplantısı düzenleyerek bir televizyon kanalındaki programda ve sosyal medyada Atatürk'e hakaret eden kişilere tepki gösterdi. Yaklaşık 25 kişilik grup adına açıklama yapan Şube Başkanı Prof.Dr. Ahmet Bozdoğan, Atatürk'ün kendileri için ayrı bir önem taşıdığını belirterek, şunları söyledi: "Atatürk şahsında Türk milletine hakaret edenler, hainliklerini açıkça belli etmiş olurlar. Çünkü Müslüman Türk milletine yönelik düşmanca tavırlarını her vesileyle açığa vuran PKK/PYD, FETÖ/PDY gibi uluslararası terör örgütleri ve adı 'dost' olup da tavırları düşmanlıktan başka bir tarife sığmayan çeşitli devletlerin tercihleriyle içimizdeki bu hainlerin hem düşünceleri hem de davranışları bire bir örtüşmektedir. Yani içimizdeki bu hainlerin, devletimizin ve milletimizin gizli ve açık düşmanlarından hiçbir farkı yoktur. Bunlar bugün dünya yüzünde Türklüğe ve Türk devletine açıktan veya dolaylı yoldan saldıranlarla aynı dili, aynı tavrı kullanmaktadırlar. Yüce Türk milleti, gizli ve açık düşmanlarına karşı tarihsel süreç içinde sergilediği tavrı, zamanı geldiğinde günümüzdeki gafillere ve hainlere karşı da sergileyecek, yaptıklarının hesabını onlardan soracaktır." - Sivas
TÜRK Ocakları Sivas Şube Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bozdoğan, Mustafa Kemal Atatürk'e hakarette bulunanlara tepki göstererek, "Türk milliyetçileri, Atatürk'ün şahsında Türklüğe hakaret edenlerden hesap soracaktır" dedi.

DHA - TÜRK Ocakları Sivas Şube Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bozdoğan, Mustafa Kemal Atatürk'e hakarette bulunanlara tepki göstererek, "Türk milliyetçileri, Atatürk'ün şahsında Türklüğe hakaret edenlerden hesap soracaktır" dedi.

Türk Ocakları Sivas Şubesi üyeleri, ocak binasında basın toplantısı düzenleyerek bir televizyon kanalındaki programda ve sosyal medyada Atatürk'e hakaret eden kişilere tepki gösterdi. Yaklaşık 25 kişilik grup adına açıklama yapan Şube Başkanı Prof.Dr. Ahmet Bozdoğan, Atatürk'ün kendileri için ayrı bir önem taşıdığını belirterek, şunları söyledi:

"Atatürk şahsında Türk milletine hakaret edenler, hainliklerini açıkça belli etmiş olurlar. Çünkü Müslüman Türk milletine yönelik düşmanca tavırlarını her vesileyle açığa vuran PKK/PYD, FETÖ/PDY gibi uluslararası terör örgütleri ve adı 'dost' olup da tavırları düşmanlıktan başka bir tarife sığmayan çeşitli devletlerin tercihleriyle içimizdeki bu hainlerin hem düşünceleri hem de davranışları bire bir örtüşmektedir. Yani içimizdeki bu hainlerin, devletimizin ve milletimizin gizli ve açık düşmanlarından hiçbir farkı yoktur. Bunlar bugün dünya yüzünde Türklüğe ve Türk devletine açıktan veya dolaylı yoldan saldıranlarla aynı dili, aynı tavrı kullanmaktadırlar. Yüce Türk milleti, gizli ve açık düşmanlarına karşı tarihsel süreç içinde sergilediği tavrı, zamanı geldiğinde günümüzdeki gafillere ve hainlere karşı da sergileyecek, yaptıklarının hesabını onlardan soracaktır." - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.