pendik escort bayan
ak

Türk Kızılay'ın Kuruluş Yıl Dönümü

11.06.2019 - 13:03, Güncelleme: 11.06.2019 - 13:03
 

Türk Kızılay'ın Kuruluş Yıl Dönümü

Milli Savunma Bakanlığından, Türk Kızılay'ın 151'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Mehmetçik ve Kızılay personelinin ortak çalışmalarını gösteren fotoğraflar paylaşıldı

ANKARA (AA) - Milli Savunma Bakanlığından, Türk Kızılay'ın 151'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Mehmetçik ve Kızılay personelinin ortak çalışmalarını gösteren fotoğraflar paylaşıldı.Milli Savunma Bakanlığı tarafından sosyal medya hesaplarından yapılan fotoğraf paylaşımında, "Dünyanın bir çok bölgesinde Mehmetçik ile omuz omuza çalışan, her türlü ihtiyaç bölgesindeki mağdurlara milletimizin yardım elini ulaştıran Türk Kızılay'ın 151'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor, gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm Kızılay mensuplarına başarılar diliyoruz." ifadelerine de yer verildi.
Milli Savunma Bakanlığından, Türk Kızılay'ın 151'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Mehmetçik ve Kızılay personelinin ortak çalışmalarını gösteren fotoğraflar paylaşıldı

ANKARA (AA) - Milli Savunma Bakanlığından, Türk Kızılay'ın 151'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Mehmetçik ve Kızılay personelinin ortak çalışmalarını gösteren fotoğraflar paylaşıldı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından sosyal medya hesaplarından yapılan fotoğraf paylaşımında, "Dünyanın bir çok bölgesinde Mehmetçik ile omuz omuza çalışan, her türlü ihtiyaç bölgesindeki mağdurlara milletimizin yardım elini ulaştıran Türk Kızılay'ın 151'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor, gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm Kızılay mensuplarına başarılar diliyoruz." ifadelerine de yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.