pendik escort bayan
ak

Türk İş Adamından Saraybosna'ya Lüks Yaşam Merkezi

Spor 24.05.2017 - 17:48, Güncelleme: 24.05.2017 - 17:48
 

Türk İş Adamından Saraybosna'ya Lüks Yaşam Merkezi

Tarcin beldesinde 25 dönümlük alanda devreye alınacak projede 29 villa ve 3 bin metrekarelik sosyal tesis yer alacak

SARAYBOSNA (AA) - Bosna Hersek'te yatırımları bulunan Türk iş adamı Burcu Uygur'un ortağı olduğu Dido Group, başkent Saraybosna yakınlarında "Golden Hills Yaşam Merkezi" inşa edecek.Türk iş adamı Uygur'un ortağı bulundu Dido Group şirketi, Saraybosna'nın Tarcin beldesinde 25 dönümlük bir alanda yaşam merkezi inşa edecek. Projede 29 villa ve 3 bin metrekarelik sosyal tesis yer alacak. Projenin tanıtımında konuşan Uygur, Türkiye-İsviçre ortaklığındaki Dido Group'un 20 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösterdiğini belirterek, "Golden Hills Yaşam Merkezi Projesi"nin Bosna Hersek'teki ilk projeleri olacağını aktardı.Yaklaşık 8 milyon avro değerindeki projeyi en kısa zamanda tamamlamayı hedeflediklerini söyleyen Uygur, "Bu projeyle birlikte Bosna Hersek ekonomisine de katkıda bulunmak en büyük hedeflerimizden biridir." dedi.Uygur'un ortağı Murat Demirci de 20 yıl aradan sonra yeniden Saraybosna'da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, "İleriye dönük çok büyük projelerimiz olacak." yorumunu yaptı. Yerel firmalar tarafından yürütülmesi planlanan çalışmaların 16 ila 18 ay süreceğini belirtildi.Futbol sahası, tenis kortu, oyun parkları, mescit, spor salonu ve hamamın da yer alacağı projenin tanıtımına Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Haldun Koç da katıldı.Yatırımcıları tebrik eden Koç, "Sizler esasen bir anlamda, önce hayal edip sonra bunu projeye dönüştürmüşsünüz. Genelde hep lafta kalır, projeyi göremeyiz ama sizler bunu az lafla, bugünkü görüntülerle nasıl projeye dönüştürdüğünüzü göstermiş oldunuz." dedi.Türkiye'nin altyapı ve inşaat firmalarıyla dünyada belli bir üne sahip olduğunu söyleyen Koç, Türkiye-İsviçre ortaklığının güzel bir örneği olarak nitelendirdiği şirkete, çalışmalarında başarı diledi.Ziraat Bankası Bosna Hersek Genel Müdürü Ali Rıza Akbaş ise banka olarak bu ve benzeri başarılı projeleri her zaman desteklediklerini belirterek, hem projeye hem de bu projeden mülk edinmek isteyenlere destek olacaklarına vurgu yaptı.
Tarcin beldesinde 25 dönümlük alanda devreye alınacak projede 29 villa ve 3 bin metrekarelik sosyal tesis yer alacak

SARAYBOSNA (AA) - Bosna Hersek'te yatırımları bulunan Türk iş adamı Burcu Uygur'un ortağı olduğu Dido Group, başkent Saraybosna yakınlarında "Golden Hills Yaşam Merkezi" inşa edecek.

Türk iş adamı Uygur'un ortağı bulundu Dido Group şirketi, Saraybosna'nın Tarcin beldesinde 25 dönümlük bir alanda yaşam merkezi inşa edecek. Projede 29 villa ve 3 bin metrekarelik sosyal tesis yer alacak.

Projenin tanıtımında konuşan Uygur, Türkiye-İsviçre ortaklığındaki Dido Group'un 20 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösterdiğini belirterek, "Golden Hills Yaşam Merkezi Projesi"nin Bosna Hersek'teki ilk projeleri olacağını aktardı.

Yaklaşık 8 milyon avro değerindeki projeyi en kısa zamanda tamamlamayı hedeflediklerini söyleyen Uygur, "Bu projeyle birlikte Bosna Hersek ekonomisine de katkıda bulunmak en büyük hedeflerimizden biridir." dedi.

Uygur'un ortağı Murat Demirci de 20 yıl aradan sonra yeniden Saraybosna'da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, "İleriye dönük çok büyük projelerimiz olacak." yorumunu yaptı. Yerel firmalar tarafından yürütülmesi planlanan çalışmaların 16 ila 18 ay süreceğini belirtildi.

Futbol sahası, tenis kortu, oyun parkları, mescit, spor salonu ve hamamın da yer alacağı projenin tanıtımına Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Haldun Koç da katıldı.

Yatırımcıları tebrik eden Koç, "Sizler esasen bir anlamda, önce hayal edip sonra bunu projeye dönüştürmüşsünüz. Genelde hep lafta kalır, projeyi göremeyiz ama sizler bunu az lafla, bugünkü görüntülerle nasıl projeye dönüştürdüğünüzü göstermiş oldunuz." dedi.

Türkiye'nin altyapı ve inşaat firmalarıyla dünyada belli bir üne sahip olduğunu söyleyen Koç, Türkiye-İsviçre ortaklığının güzel bir örneği olarak nitelendirdiği şirkete, çalışmalarında başarı diledi.

Ziraat Bankası Bosna Hersek Genel Müdürü Ali Rıza Akbaş ise banka olarak bu ve benzeri başarılı projeleri her zaman desteklediklerini belirterek, hem projeye hem de bu projeden mülk edinmek isteyenlere destek olacaklarına vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.