pendik escort bayan
ak

Türk Eximbank'tan Eskişehirli İhracatçıya Destek

Spor 13.12.2017 - 15:13, Güncelleme: 13.12.2017 - 15:13
 

Türk Eximbank'tan Eskişehirli İhracatçıya Destek

ETO Başkanı Güler:- "Türk Eximbank'ın Eskişehirli ihracatçılara sağladığı 175 milyon lira kredi ve sigorta desteği Eskişehir'de ihracata, üretime ve istihdama dönüştü"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 26 Eylül'de açılan Türk Eximbank İrtibat Bürosu, kentteki ihracatçılara 175 milyon lira kredi ve sigorta desteği sağladı.Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu aracılığıyla Eskişehir'den 23 firmaya kredi ve alacak sigortası desteği aktarıldığını ifade ederek, üyelerine destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu'nun kentteki ihracatçılar için önemli bir hizmet olduğunu aktaran Güler, şunları kaydetti:"Destekler sayesinde ihracatçı firmalara kayda değer bir kaynak sağlandı. Büronun açılışından kısa bir süre geçmesine rağmen Türk Eximbank'ın Eskişehirli ihracatçılara sağladığı 175 milyon lira kredi ve sigorta desteği Eskişehir'de ihracata, üretime ve istihdama dönüştü. Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu, eski Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ve Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım'ın çabalarıyla hayata geçirildi ve onlara destekleri için teşekkür ediyorum. Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu ile hem tüccar ve sanayicimize verdiğimiz sözü tuttuk hem de kısa bir zamanda şehir ekonomisine ciddi bir kaynak aktarılmasına vesile olduk. Üreten, ihracat yapan tüccar ve sanayicilerimize destek olmaya devam edeceğiz. Şehrimize ve ülkemize kazandıran üyelerimize yeni ufuklar açmayı sürdüreceğiz."
ETO Başkanı Güler:- "Türk Eximbank'ın Eskişehirli ihracatçılara sağladığı 175 milyon lira kredi ve sigorta desteği Eskişehir'de ihracata, üretime ve istihdama dönüştü"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 26 Eylül'de açılan Türk Eximbank İrtibat Bürosu, kentteki ihracatçılara 175 milyon lira kredi ve sigorta desteği sağladı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu aracılığıyla Eskişehir'den 23 firmaya kredi ve alacak sigortası desteği aktarıldığını ifade ederek, üyelerine destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu'nun kentteki ihracatçılar için önemli bir hizmet olduğunu aktaran Güler, şunları kaydetti:

"Destekler sayesinde ihracatçı firmalara kayda değer bir kaynak sağlandı. Büronun açılışından kısa bir süre geçmesine rağmen Türk Eximbank'ın Eskişehirli ihracatçılara sağladığı 175 milyon lira kredi ve sigorta desteği Eskişehir'de ihracata, üretime ve istihdama dönüştü. Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu, eski Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ve Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım'ın çabalarıyla hayata geçirildi ve onlara destekleri için teşekkür ediyorum. Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu ile hem tüccar ve sanayicimize verdiğimiz sözü tuttuk hem de kısa bir zamanda şehir ekonomisine ciddi bir kaynak aktarılmasına vesile olduk. Üreten, ihracat yapan tüccar ve sanayicilerimize destek olmaya devam edeceğiz. Şehrimize ve ülkemize kazandıran üyelerimize yeni ufuklar açmayı sürdüreceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.