pendik escort bayan
ak

"Turizmin Geleceği" Paneli

18.04.2019 - 12:09, Güncelleme: 18.04.2019 - 12:09
 

"Turizmin Geleceği" Paneli

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünce "Turizmin Geleceği" konulu panel düzenlendi.Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünce "Turizmin Geleceği" konulu panel düzenlendi.Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki panel, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Programın açılış konuşmasını yapan İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Cengiz Ekici, Kapadokya bölgesinin dünyanın dört bir tarafından turist ağırlayan önemli bir destinasyon olduğunu, 2023'te 5 milyon turist ağırlamayı hedeflediklerini kaydetti.Turizm alanında dünyadaki gelişmelerin masaya yatırıldığı panel, Güney Florida Üniversitesi Turizm Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Cihan Çobanoğlu ve Arel Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burak Mil tarafından gerçekleştirildi.Çobanoğlu ve Mil, slayt destekli sunumlarında çeşitli ülkelerde turizm alanında teknolojiden yararlanılarak verilen hizmetleri örnek vererek anlattı.Soru-cevap bölümünün ardından sona eren panele, akademisyenler, öğrenciler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünce "Turizmin Geleceği" konulu panel düzenlendi.Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünce "Turizmin Geleceği" konulu panel düzenlendi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki panel, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Cengiz Ekici, Kapadokya bölgesinin dünyanın dört bir tarafından turist ağırlayan önemli bir destinasyon olduğunu, 2023'te 5 milyon turist ağırlamayı hedeflediklerini kaydetti.

Turizm alanında dünyadaki gelişmelerin masaya yatırıldığı panel, Güney Florida Üniversitesi Turizm Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Cihan Çobanoğlu ve Arel Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burak Mil tarafından gerçekleştirildi.

Çobanoğlu ve Mil, slayt destekli sunumlarında çeşitli ülkelerde turizm alanında teknolojiden yararlanılarak verilen hizmetleri örnek vererek anlattı.

Soru-cevap bölümünün ardından sona eren panele, akademisyenler, öğrenciler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

"Turizmin Geleceği" Paneli

"Turizmin Geleceği" Paneli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.