pendik escort bayan
ak

"Turizmde Yeni Vizyon" Paneli

19.04.2018 - 17:38, Güncelleme: 19.04.2018 - 17:38
 

"Turizmde Yeni Vizyon" Paneli

NEVÜ Rektörü Bağlı : - "Ülkemizin sahip olduğu temel değerlerin, tanıtımda bir atlama taşı olduğunun görülmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira sorumluluğumuz bu açıdan çok büyüktür. Üniversite olarak buna katkı sağlamak amacıyla Turizm Araştırma Enstitüsünü

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde (NEVÜ), Turizm Haftası kapsamında, "Turizmde Yeni Vizyon" konulu panel düzenlendi.NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen panelde konuşan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Türkiye'nin önemli turizm merkezleri arasında yer alan Kapadokya'nın daha fazla tanıtılması için çalışma yaptıklarını belirtti.Üniversite bünyesinde, Turizm Araştırma Enstitüsü kurulacağını kaydeden Bağlı, Anadolu'nun dünyanın hiçbir yerinde olmayan doğal, tarihi ve kültürel güzelliklere sahip olduğunu ve bunun tanıtımının yapılmasının sektörün geleceği açısından önemli olduğunu aktardı.Bağlı, "Ülkemizin sahip olduğu temel değerlerin, tanıtımda bir atlama taşı olduğunun görülmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira sorumluluğumuz bu açıdan çok büyüktür. Üniversite olarak buna katkı sağlamak amacıyla Turizm Araştırma Enstitüsünün kurulması için çalışmalara başlanmıştır." dedi.İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asım Saldamlı ise konuşmasında akıllı sistemlerin ve dijital teknolojinin gelecekte turizmde neleri değiştirebileceği konusunda değerlendirmelerde bulundu.Program, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından, panelistlere plaket takdimi ile son buldu.Panele, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sektör temsilcileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.
NEVÜ Rektörü Bağlı : - "Ülkemizin sahip olduğu temel değerlerin, tanıtımda bir atlama taşı olduğunun görülmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira sorumluluğumuz bu açıdan çok büyüktür. Üniversite olarak buna katkı sağlamak amacıyla Turizm Araştırma Enstitüsünü

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde (NEVÜ), Turizm Haftası kapsamında, "Turizmde Yeni Vizyon" konulu panel düzenlendi.

NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen panelde konuşan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Türkiye'nin önemli turizm merkezleri arasında yer alan Kapadokya'nın daha fazla tanıtılması için çalışma yaptıklarını belirtti.

Üniversite bünyesinde, Turizm Araştırma Enstitüsü kurulacağını kaydeden Bağlı, Anadolu'nun dünyanın hiçbir yerinde olmayan doğal, tarihi ve kültürel güzelliklere sahip olduğunu ve bunun tanıtımının yapılmasının sektörün geleceği açısından önemli olduğunu aktardı.

Bağlı, "Ülkemizin sahip olduğu temel değerlerin, tanıtımda bir atlama taşı olduğunun görülmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira sorumluluğumuz bu açıdan çok büyüktür. Üniversite olarak buna katkı sağlamak amacıyla Turizm Araştırma Enstitüsünün kurulması için çalışmalara başlanmıştır." dedi.

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asım Saldamlı ise konuşmasında akıllı sistemlerin ve dijital teknolojinin gelecekte turizmde neleri değiştirebileceği konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Program, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından, panelistlere plaket takdimi ile son buldu.

Panele, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sektör temsilcileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.