pendik escort bayan
ak

Turizm Haftası

18.04.2017 - 22:50, Güncelleme: 18.04.2017 - 22:50
 

Turizm Haftası

Sivas Valisi Davut Gül, Turizm Haftası dolayısıyla Şemsi Sivas-i İl Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen programa katıldı.

AA - Sivas Valisi Davut Gül, Sivas'ın olağanüstü turizm potansiyeline sahip olduğunu belirtti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Gül, Turizm Haftası dolayısıyla Şemsi Sivas-i İl Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen programa katıldı.Vali Gül, burada yaptığı konuşmada, turizm denince eskiden deniz kum güneşüçlüsünün akla geldiğini ancak insanların ekonomik ve kültür seviyesi arttıkça turizmin kollarının yaygınlaştığını kaydetti."Sivas'ın olağanüstü bir turizm potansiyeli var" ifadelerini kullanan Gül, kentte farklı medeniyetlerin eserleri bulunduğuna dikkati çekti.Yaz aylarında Sivas'ın ziyaretçi sayısının arttığını anımsatan Vali Gül, Kış turizminin de kentte canlandığını aktararak şunları kaydetti: "Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezimiz 3 yıldır hizmet veriyor. Bu sene havaalanı-Yıldız Dağı-Sıcak Çermik bağlantı yolu yapılacak. Termalde 5 yıldızlı tesislerimiz ve yatırımcıya tahsis edebilecek alanlarımız var.Sivas'ta milattan sonra 3. yüzyılda yaşamış bir aziz var. Tek tanrıya inanan, putperestliği reddeden bir aziz. Hristiyanların azizini ortaya çıkarırsak yabancıların da ilimize ilgisini artırmış oluruz. Sivas'a gelip de memnun kalmamanız imkansız."Gül'ün konuşmasının ardından Prof. Dr. Suavi Ahipaşaoğlu "Turizm ve Kentleşme" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.Etkinlik, İstanbul Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Feneryolu Halk Eğitim Merkezi'nin "Selçuklu'dan Sivas'a" adlı resim sergisinin açılması ile son buldu.
Sivas Valisi Davut Gül, Turizm Haftası dolayısıyla Şemsi Sivas-i İl Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen programa katıldı.

AA - Sivas Valisi Davut Gül, Sivas'ın olağanüstü turizm potansiyeline sahip olduğunu belirtti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Gül, Turizm Haftası dolayısıyla Şemsi Sivas-i İl Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen programa katıldı.

Vali Gül, burada yaptığı konuşmada, turizm denince eskiden deniz kum güneşüçlüsünün akla geldiğini ancak insanların ekonomik ve kültür seviyesi arttıkça turizmin kollarının yaygınlaştığını kaydetti.

"Sivas'ın olağanüstü bir turizm potansiyeli var" ifadelerini kullanan Gül, kentte farklı medeniyetlerin eserleri bulunduğuna dikkati çekti.

Yaz aylarında Sivas'ın ziyaretçi sayısının arttığını anımsatan Vali Gül, Kış turizminin de kentte canlandığını aktararak şunları kaydetti:

"Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezimiz 3 yıldır hizmet veriyor. Bu sene havaalanı-Yıldız Dağı-Sıcak Çermik bağlantı yolu yapılacak. Termalde 5 yıldızlı tesislerimiz ve yatırımcıya tahsis edebilecek alanlarımız var.

Sivas'ta milattan sonra 3. yüzyılda yaşamış bir aziz var. Tek tanrıya inanan, putperestliği reddeden bir aziz. Hristiyanların azizini ortaya çıkarırsak yabancıların da ilimize ilgisini artırmış oluruz. Sivas'a gelip de memnun kalmamanız imkansız."

Gül'ün konuşmasının ardından Prof. Dr. Suavi Ahipaşaoğlu "Turizm ve Kentleşme" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.


Etkinlik, İstanbul Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Feneryolu Halk Eğitim Merkezi'nin "Selçuklu'dan Sivas'a" adlı resim sergisinin açılması ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(19.04.2017 11:33 - #468)
İyide Turizme yönelik ne yatırımlarımız var merak ettim doğrusu
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.